#Microsoft kommer i morgon göra en betaversion av Windows 7 tillgänglig för alla som är sugna att testa vad företagets nästa operativsystem har att erbjuda. Det berättade vd:n Steve Ballamer på CES-mässan i Las Vegas. På sant pressrelease-manér haglar de positiva orden.

I'm thrilled to announce the availability of the Windows 7 beta, which is on track to deliver simplicity and reliability. Windows 7 and Windows Live are part of an incredible pipeline of consumer technology that is making it easier than ever for people to communicate, share and get more done.

Windows 7 är uppföljaren till det två år gamla Vista. Microsoft säger att sjuan kommer innehålla prestandaförbättringar gentemot föregångaren samt vara bakåtkompatibel med den (drivrutiner, hårdvara och program som fungerar på Vista ska fungera också på Windows 7). När den skarpa versionen är tänkt att släppas är ännu oklart.

Betatestning sker i vanlig ordning på egen risk, vilket är exta viktigt att tänka på när det gäller ett helt operativsystem. Om du inte vet vad du gör - gör det inte.

hellre ett bättre linux faktiskt 13/01 Det här med Punkbuster är ju nästan löjligt. Med tanke på hur många som nu sitter o kör betan så borde de väl för sjutton kunna fixa så att pb funkar med det. De lär ju göra det sen i alla fall så varför inte börja redan nu? Ska man alltså välja mellan... 13/01 Undrar hur du tänker? Eller det gör du kanske inte ja. 12/01 folk måste komma ihåg här inne att det är en BETA. kolla upp vad det betyder innan ni grinar över att nått program eller spel inte fungerar. 12/01 Windows 7 är kört att använda för dom av oss som spelar CoD4. PB kickar för "Unknown windows API function [13113*]" Inom ngr minuter. Skrev en ticket på Evenbalance angående kicken men fick detta svar 01/12/2009 00:07:31 - "Hendrik Thole" Note #2: This... 12/01 Vad är det som ska vara skillnad mot Vista? Visst, det är lite snyggare, men jag har inte hittat någon funktion som jag tycker skiljer. Skönt att dom har en "show desktop"-knapp nere vid klockan, men i övrigt ser det ju bara ut som grafiskt lulllull som... 12/01 Hopp fastnar på 297mb.. 11/01 Jag tycker i allafall att det funkar bra har kört i en dag nu :) 11/01 Vad alla som anväder XP idag kommer göra är att vänta till det kommer något bättre och sen byta till det, enkelt! Jag inte hunnit testa W7 nog mycket än för att säga om det är bättre än XP men klart mycket bättre än Vista är det iaf, så jag har tagit... 11/01 Nja, inte superstabilt, men jävligt snyggt. Det är ju dock en beta så man kan ju inte ha för höga förhoppningar. Plus för att alla mina tillbehör funkar perfekt 11/01
Skicka en rättelse