Sakerna FZ-redaktionen helst vill se på E3-mässan – ett önskemål om dagen i 30 dagar.

Den 7 juni slås portarna till LA Convention Center upp och tusentals spelintresserade kommer under tre dygn grotta ner sig i allt som E3-mässan årgång 2011 har att erbjuda. FZ täcker i vanlig ordning evenemanget både på plats i Los Angeles och hemifrån. Uppladdningen börjar i dag – varje dag fram till premiären presenterar vi de spel, händelser och prylar vi helst vill se på mässan, en per dag i 30 dagar. Och vi går ut hårt – vi vill se #Half-Life 3.

Om vi får som vi vill kommer Freeman synas i LA Convention Center om en månad.

Vi lever i den fasta förhoppningen att #Valve skakar liv i Gordon Freeman och avslutar fortsättningen på #Half-Life 2 innan den mänskliga evolutionen växt ifrån det här med spel som underhållning. Episode-serien, som #inleddes för fem år sedan och som enligt storhjärnan Gabe Newell i praktiken är Half-Life 3, ska ju avslutas med en tredje del. Och även om Valve med sitt skeva tidsbegrepp inte håller med börjar det bli hög tid att knyta ihop säcken – senast Gordon hördes av var strax efter en magnifik sammandrabbning med striders och hunters hösten 2007.

Så strålande underhållning som Portal och Left 4 Dead får ursäkta, vi är mer än lovligt sugna att få reda på slutet på berättelsen om tidernas mest besvärliga forskargärning. Vi vågar inte sia om sannolikheten för att nästa Half-Life faktiskt presenteras på E3, men vi håller hoppet vid liv och kofoten inom räckhåll.

Härligt att det inte bara var jag som ville se RCT 4 på E3! :) 10/05 Du misstolkar min poäng, läs ordentligt nästa gång. Jag hävdade inte att Portal 2 har något med Half-Life 3 att göra. Jag hävdar att Half-Life 3 kan bli en succé på den här motorn, och att Portal 2 är beviset till det eftersom det blev en succé på den... 10/05 Längtar så oehört efter HL EP3, har spelat igenom hela hl2, ep1 och ep2 säkert tjugo gånger, så jäääääävla bra, nujter lika mycket varje gång! 10/05 Om de behöver en ny motor är det inte för att de behöver mer grafik, det är för att de vill ha in mer funktioner som är relevanta för gameplay. Ja HL2 var snyggt, men om man kollar på det objektivt så var det uppenbart hur mycket fokus de lagt på gamepl... 10/05 Grafiken är inte allt. Jag hoppas på ett HL3, i source eller vilken motor det än blir. 09/05 Där satte du den! 09/05 Både och, det är massa snack om hur den nuvarande generationen håller tillbaka grafikutvecklingen men då måste man ju också fråga varför det är så. Att säga "pirater förstör pc-marknaden" är för enkelt samtidigt som konsoler såklart väldigt lukrativa. 09/05 Är det en retorisk fråga? 09/05 Det är ju skapligt "bold" att gå ut och säga att dem absolut måste ha med tesselation och dx11. Dessa delar bidrar knappast till ett bättre spel på något plan, nämn något vettigt spel med dessa i dagens läge? Sen så ser HL2 faktiskt riktigt bra ut även... 09/05 Är det konsolerna som hållit tillbaka utvecklingen eller konsumenterna som gör sitt val när de köper ett spel till en viss plattform? 09/05
Skicka en rättelse