Utvecklarna berättar om fler pc-specifika detaljer.

#Deus Ex: Human Revolution har snott åt sig en hel del nyhetsutrymme denna vecka. Vi har fått reda på systemkraven och utvecklarna har bedyrat att Windows-upplagan bryggs med kärlek. I dag fyller man på med ett filmklipp där kodfolket berättar om 3d-stöd och möjligheten att använda tre bildskärmar.

[video=7840]

Vi sitter i detta nu och lirar en tidig version av spelet, och våra intryck läser du på onsdag nästa vecka. Men redan i morgon dyker det upp nytt filmmaterial från spelet här på FZ. Stay tuned, som det heter.

Eyefinity är fan king :) jag kör det på 1 6970 men ska köpa mig ett till så man kan maxa spelen :) 06/05 Tja, alltid finns det nya sätt att lura massorna. Stöd för Eyefinity är lätt att skicka till en port och 3D finns till konsol också. Erbjud rejält högupplösta texturer, DirectX 11 från release och godkända systemkrav så kan jag tro på detta som ett Pc... 05/05 Blir tvungen att skaffa nytt grafikkort tyvär. alla 68xx och 69xx klarar 3 skärmar. måstet doc ha en aktiv DP->DVI adapter. komplett har eyefinity paket.. 05/05 Utmärkt! 05/05 Det trodde jag också tills jag väl skaffade det. Bästa köp jag någonsin gjort. Antingen fler grafikkort eller som mig - ett kort med 6 dp portar. 05/05 Fattar mig inte på folk som spelar med fler än en skärm, jag skulle störa mig så in i helvete på kanterna mellan skärmarna, blir ingen inlevelse precis med ramarna i vägen. 05/05 Basket planen?! Nygjord del från Hells Kitchen nivåerna i första Deus Ex?! 05/05 Vad krävs för tre skärmar? Utom det uppenbara, tre skärmar. Mitt graffekort (ATI 4800-serien) har bara två utgångar :S 05/05 Härligt! Men det finns redan en hel del spel som stöder flera skärmar. Jag sitter själv på 3x24". (iofs en 19" ovanför den mittersta 24") Grymt kul att lira med Eyefinity. Bfbc2 rockar rejält när man har så stor fov! (Andra spel också förstås!) 05/05 lol. Ska du verkligen köpa två nya skärmar bara för ett spel? Och skärmarna kanske kostar dig mellan 1000-1500 styck. 05/05
Skicka en rättelse