Målet är premiär i år, men inget är spikat än, säger Electronic Arts.

#Star Wars: The Old Republic kan komma att dröja till nästa år. Spelet har försvunnit från #EA:s releaselista för 2011, uppger MCV.

EA Games-chefen Frank Gibeau säger till samma sajt att man satsar på att få spelet färdigt i år, men att det är fullt möjligt att det kan dröja till januari nästa år. Man är ännu inte beredda att sätta ett releasedatum, och det finns två skäl till det:

– För det första vill vi inte tipsa konkurrenterna. För det andra vill vi ha mer information från betatestningen så vi kan garantera en spektakulär upplevelse vid premiären.

[video=7816]

Även om #Biowares ambitiösa MMO-lir ännu inte fått något officiellt releasedatum har det spekulerats friskt. De hetaste buden hittills har varit "våren 2011" och "september". Vi kan med all säkerhet stryka den första gissningen.

Men nu är det EA som är utgivaren och de har en tendens till att forcera ut titlar och sätta deadlines som utvecklarna inte kan hålla, Warhammer Online är ett bra exempel på ett MMo som släpptes i en beta version. Bioware är ett större företag än vad... 06/05 Okej förstår. Enligt mig är det väldigt konstigt att alla de titlarna är ointressanta eller bara skräp. Men jaja det är min åsikt. 05/05 Ellerhur. Bomma lanseringsdatumet med nästan ett helt år. Låter proffisigt ellerhur. Man skulle nästan kunna tro att de vet vad de håller på med. Det är ändå inga amatörer vi pratar om, de har gjort lite grejer förut. Vi lever under en konstant förändri... 05/05 Låter bra, får vi förhoppningsvis ett väl slipat spel :) 05/05 Skönt! 05/05 Skräp eller ointressanta allihopa. Skyrim, Mass Effect 3, Battlefield 3, Deus Ex 3, Rage och Saints Row 3 är årets (2012 för Mass Effect 3) släpp (efter the Old Republic) och dom känns lååångt bort just nu :( 05/05 Aldrig kul att vänta, men hellre det än att man får en ofärdig produkt. 05/05 What about Little bigplanet 2, Killzone 3, Crysis 2, Portal 2, L.A. Noire, The witcher 2 och Duke nukem forever. Detta tror jag är en stor del av de riktigt bra titlarna just under detta halvåret. 05/05 Kan behöva putsas på i ett år till, bara bra. 05/05 NEEEEEEEEEEJ! Det får inte vara sant. Vad fanken skall man spela istället? Alla andra MMO:s är crapfantasy, och det släpps inga vettiga solospel på rätt sida om sommaren. Uselt första (spel)halvår 2011. 05/05
Skicka en rättelse