Bioware förändrar spelmekaniken för att tilltala en större publik.

Hett efterlängtade #Mass Effect 3 har som bekant försenats till 2012, och nu avslöjar #Electronic Arts-chefen John Riccitiello varför. Det handlar om förändringar i spelmekaniken för att tilltala en större publik.

– En av sakerna Ray Muzyka och teamet uppe i Edmonton har gjort är att steg-för-steg ändra spelmekaniken och några av de features du kommer se på E3 för att placera detta [spelet] i en genre motsvarande shooter-möter-rollspel. Och i grund och botten öppna för en mycket större marknadsmöjlighet jämfört med Mass Effect 1 och Mass Effect 2, sade John Riccitiello under ett investerarsamtal.

Vilka ändringar hoppas du att det nya Mass Effect 3-fokuset innebär... Sociala medier och Facebook-integrering? Kanske en odödlighetsknapp för att överleva svåra situationer?

....Början till slutet för BioWare.... Dragon Age II var det första spelet från de som inte var en fullträff. Låter verkligen som om Mass Effect III blir det andra. Det enda jag gillar med nyheten är att han är ÄRLIG. Jag uppskattar ärlighet. En karaktä... 08/05 Jag hoppas bara på att det inte blir några ändringar à la DA2. 07/05 Nu börjar jag bli orolig för Bioware :s 06/05 Förstår inte riktigt allt gnäll på Bioware, det är ju EA som vill spamma ut spel av dålig/halvdan kvalité inte Bioware. I övrigt tycker jag att ME2 var en klar förbätring på all punkter i jämfört med ME1. Håller med övriga om att vi helt enkelt får vänt... 06/05 Men vänta nu lite, sa dom inte att ME3 skulle bli mer åt RPG hållet? Mer RPG djup? Djupare skillträd etc? 06/05 Jag tror att de kommer samarbeta med Maxis för att slå ihop Mass Effect med nästa Sims-spel. Det kommer helt gå ut på att bygga sitt eget lilla hus på valfri planet i Mass Effect-universumet. Man kommer kunna inreda det med lite futuristisk konst och... 06/05 "Och i grund och botten öppna för en mycket större marknadsmöjlighet jämfört med Mass Effect 1 och Mass Effect 2" Fördumning. Konsolifiering. Great! 06/05 "Det handlar om förändringar i spelmekaniken för att tilltala en större publik." Är inte deras trogna fans redan en tillräckligt stor publik? Verkar inte bara vara jag som får dåliga vibbar utav detta.. Ett tips till er som tycker att dagens spel är för... 06/05 fy fan.. tyckte dom dummade ner 2an tillräckligt 06/05 Hm. Frågan är ju vad det är för muppar som kommer att köpa ME3 utan att ha spelat dom tidigare om det är målet med att göra så att det tilltalar den stora massan. 06/05
Skicka en rättelse