En ljudkille listar "Rainbow Six 2011" på sin Linkedin-profil.

#Ubisoft kan ha ett nytt #Rainbow Six-spel på väg, att döma av en ljudkilles Linkedin-profil. Där påstår Sean Popejoy (fantastiskt namn!) att han "utvecklat Pro Tools-sessioner från Ubisoft-ljudspår för speldemot av Rainbow Six (2011)".

Värt att notera är också att Ubi haft domännamnet www.rainbowsix-bd.com registrerat sedan slutet av 2009. Hoppas du att uppgifterna om ett nytt, taktiskt militärspel stämmer?

Tack till Neogaf-detektiven wwm0nkey för grävet.

Bilden kommer från Rainbow Six: Vegas 2.

Äntligen någon som tycker lika :D 12/05 I vegas 2 hade de tredjepersons coversystem... var det så i de tidigare spelen? 09/05 Bara dom har 4 player coop igen! Jag blev väldigt besviken på RB6 Vegas 2 när det bara fanns coop för 2 spelare. 08/05 Ett nytt Rogue Spear hade varit otroligt ballt men man kan fan inte förneka charmen med Vegas-serien. Det är dock två vitt skilda speltyper så jag förstår inte kritiken de här spelen fått utstå från fanboys. Hade de döpt det till Rainbow Six: Rogue Spea... 07/05 Med ett nytt Vegas så kan jag dö som en lycklig man. Har aldrig spelat ett fps som jag tycker att har haft ett så bra gameplay som Rainbow six Vegas 2. älskade cover-systemet, älskade att man inte kunde träffa ett skit om man rörde sig, älskade spelet... 06/05 Orginalet från 1998 och Rogue Spear var grymt bra. halva nöjet bestod ju i att planera uppdraget. Raven Shield var ok men inte mycket mer. Därefter har vi ju sett hur det har gått. Konsollifieringen för en adhd-publik som vill ha casual och instant run... 06/05 Som militärsimulator/realistisk shooter dog ju serien med Vegas (egentligen redan med Lockdown då). Köpte Vegas 2 på en Steam-rea nyligen och det råkade bara vara ett av de sämsta spelen jag har spelat. Äckligt dålig konsolport. Ang. Operation Flashpoin... 06/05 De kommer döda spelet och serier genom att göra det för konsol precis som med operation flashpoint. 06/05 Rogue Spear var ju lätt det bästa spelet. Det var mycket mer taktik. när man innan man startade ett uppdrag fick planera en rutt för det andra teamet som man inte själv va i och styrde. sykroniserade inbrytningar o sprängnigar ägde! Vegas är också jävli... 06/05 Raven Shield tillhör en av de bästa taktiska shooters som gjorts, hade väldigt gärna sett att de återgick till seriens rötter men jag tvivlar starkt på det då de spelen helt enkelt inte tilltalar den stora massan. Bara att lägga upp en planering kan ta... 06/05
Skicka en rättelse