Den avslutande delen i Ezios trilogi är nu officiell - och släpps redan i höst.

Efter en veckas tisslande och tasslande är #Assassin's Creed: Revelations till sist officiellt. Den avslutande delen i Ezios trilogi - som inleddes med #Assassin's Creed II - släpps i november.

Det sista stoppet på Ezio Auditore da Firenzes lönnmördarturné, innan serien på nytt tar ett språng genom historien, blir enligt det officiella pressmeddelandet det Ottomanska imperiets kronjuvel - Konstantinopel. Utvecklaren tillika utgivaren #Ubisoft lovar bland annat att alstret kommer att bjuda på förbättrad multiplayer. Alexandre Amancio, creative director på Ubisoft Montreal, har gjort ett första uttalande:

– Att leverera det sista kapitlet i Ezio-trilogin är en viktig milstolpe i Assassin's Creed-franschisen för både oss och våra fans. Assassin's Creed: Revelations innehåller flera nyheter och några betydande överraskningar. Vi kan knappt vänta på att få visa våra fans vad vi har planerat till E3 i år.

#Assassin's Creed: Revelations släpps till formaten pc, Xbox 360 och PS3 i november. Ovan syns den första och hittills enda bilden som släppts på spelet.

Btw, enligt länken en bit högre upp (http://www.digitaltrends.com/gaming/ubisoft-unveils-the-next-assassins-creed-title/) så kommer pc versionen tidigt nästa år, inte i november 06/05 franchise, fixed your post. 06/05 Enligt Digital Trends http://www.digitaltrends.com/gaming/ubisoft-unveils-the-next-assassins-creed-title/ vill Ubisoft släppa ett nytt AC varje år vilket enligt mig skulle förstöra franchisen! Inget illa menat men kolla på alla FPS spel, Call of Duty... 06/05 Man brukar säga "osmanska" inte ottomanska på svenska, för att vara petig. Kul idé i alla fall :)! 06/05 Hmm redan ett nytt spel? Jag tyckte första spelet var OK. Andra spelet var kanon och jag diggade det stenhårt och trodde att jag skulle gilla Brotherhood lika mycket, men oj så besviken jag blev! Jag kände mig väldigt mätt på konceptet utan några egentl... 06/05 Gött! Ska bli spännande! :) 06/05 Jag tycker personligen att Assassins Creed skulle ta mer inspiration från den kära gamla Thief spelen. Det var mer smyga och mer adrenalin. Sen var det strider också, men alltid som sista utväg. Är lite för mycket in och kötta i AC. Även om många säkert... 06/05 Nja tror att 1800-talet är väl ändå lite sent. mer 1600 talet och just 1700 talet pasar nog riktigt bra tror jag. 06/05 Spelet kommer att utspela sig i Konstantinopel. Och Konstantinopel är det gamla namnet på Istanbul, så ja man kommer att vara i Istanbul. Fast innan det hette Istanbul, eftersom det ännu inte bytt namn 06/05 Men är inte det Hagia Sofia på bilden? Man kanske får vara i Istanbul också. Man kan ju hoppas. 06/05
Skicka en rättelse