Punkt 2 i vår lista över saker vi vill se på E3 är redan bekräftad men vi vill ha alla smaskiga detaljer.

Varje dag fram till årets E3-mässa i Los Angeles kommer vi att lista något vi hoppas på att få se eller se mer av. Dagens punkt tillhör den senare kategorin eftersom #Nintendo redan avslöjat att deras nya konsol, Project Café, inte bara kommer att visas upp utan även vara spelbar.

Inte mycket är bekräftat men starka rykten säger att konsolen kommer att vara minst lika kraftig som dagens konkurrenter från #Sony och #Microsoft. Det snackas också om att kontrollen kommer att ha en rörelsekänslig skärm likt den på Nintendos bärbara spelmaskiner men att dagens wiimote också kommer att stödjas. Vi kan också förvänta oss någon form av bakåtkompabilitet, precis som Wii stödjer Gamecube-titlar. Däremot lär den inte bli något lagringsmonster, uppgifter pekar snarare att det inbyggda flash-baserade minnet endast rymmer 8 GB.

Som sagt, än så länge handlar det till stor del om spekulationer så vi ser fram emot att få och mer kött på benen under Nintendos konferens, och att vår man på plats Fredrik Eriksson kan ge oss ett maffigt första intryck direkt från mässgolvet.

Spekulationsbildens kontroll är på tok för stor. 09/05 Dom har väl inte sagt något om att det ska bli ett wii 2? Tror och hoppas på mer av en uppföljare till gamecuben. Anledningen till att wii'et lyckades (sålde bra) var ju att alla mammor och pappor samt folk som i vanliga fall inte inte spelar tv-spel... 09/05 Nej: Detta blir inget köp. Gella fall om det blir en typ wii 2. För om det är något jag hatar mer än dåliga spel så är det banne mig wii. Hattar när jag står där och viftar kollar på skärmen och den jgör antingen tvärt emot vad jag gör eller så gör den... 09/05 undrar om de kommer skapa några faktiskt spelbara titlar till nya Wii 2 så man bemödar sig med att köpa det. polarn har wii med en herrans massa spel men på varje bra titel går det minst 50 dåliga känns det som, riktig låtsaskonsol som egentligen bara... 09/05 Första generationen Kinect kommer inte sopa banan med något överhuvudtaget. Spelen må sälja bra men recensenterna är knappast glada över kvaliteten. Spelutvecklarna är inte heller särskilt nöjda med den data du får ut från kamerorna. Nintendo har alltid... 09/05 Ska bli spännande..personligen tror jag att kinect och den typen av kontroller kommer att sopa banan med det andra skräpet. Men det kan bli som med wii, en jäkligt rolig gimmick som säljer som smör tills folk inser vilket blaha,blaha det är. 09/05 Spontant är det ett givet köp :) 09/05 Jag trodde att ni skulle spara den här till sist =D 09/05 Det kan nog stämma. Vill minnas att det fanns spel som drog nytta av en inkopplad Game Boy Advance. Men skulle inte kontrollerna bli väldigt dyra med en sån där stor skärm, som dessutom ryktas vara touch? Dom skulle ju få samma pris som en surfplatta... 09/05 Det var väl något Chrystal Chronicles-spel till Cuben som körde det konceptet. 09/05
Skicka en rättelse