Varje dag fram till årets E3-mässa i Los Angeles kommer vi att lista något vi hoppas på att få se eller se mer av. Dagens punkt tillhör den senare kategorin eftersom #Nintendo redan avslöjat att deras nya konsol, Project Café, inte bara kommer att visas upp utan även vara spelbar.

Inte mycket är bekräftat men starka rykten säger att konsolen kommer att vara minst lika kraftig som dagens konkurrenter från #Sony och #Microsoft. Det snackas också om att kontrollen kommer att ha en rörelsekänslig skärm likt den på Nintendos bärbara spelmaskiner men att dagens wiimote också kommer att stödjas. Vi kan också förvänta oss någon form av bakåtkompabilitet, precis som Wii stödjer Gamecube-titlar. Däremot lär den inte bli något lagringsmonster, uppgifter pekar snarare att det inbyggda flash-baserade minnet endast rymmer 8 GB.

Som sagt, än så länge handlar det till stor del om spekulationer så vi ser fram emot att få och mer kött på benen under Nintendos konferens, och att vår man på plats Fredrik Eriksson kan ge oss ett maffigt första intryck direkt från mässgolvet.