Hugade spekulanter kan testa Gas Powered Games kommande free-to-play-strategi redan idag.

Free-to-play-strategin #Age of Empires Online må ha bytt utvecklare från #Robot Entertainment till Chris Taylors #Gas Powered Games - men utvecklingen verkar gå forsatt framåt. Det senaste kvittot på det är att spelet nu nått det öppna betastadiet och att allmänheten får chansen att testa spelet.

I AoEO kan du bland annat spela klassiska strategistrider i lag om två mot två, nöta singleplayer-kampanjen och samarbeta med en polare. Men bara om du laddar ner betan senast imorgon. Därefter kommer registreringen nämligen att stängas igen, meddelar Microsoft. Den som skapat ett konto innan tidsfristen går ut kommer dock att ha tillgång till betan under hela tiden den är aktiv.

Var får man cd-keyn ifrån? :S 16/08 Jag såg det här på Windows Live site och skickade ett tips via formuläret "nyhetstips". Men det kanske inte kom fram? Men, men. 12/05 Pff, gnällspikar - det är ett förbannat välgjort (spelmekaniken fungerar förvånansvärt väl, svårighetsgraden är väldigt välutarbetad redan nu i beta-stadium, balanseringen är okej - även om den inte kan, och inte *SKA* vara 100% jämn - eftersom olika... 11/05 Tack för din kommentar, nu slipper jag slösa tid. 08/05 Personligen gillar jag inte alls FIFA och nya CoD, men tyvärr, jag tycker faktiskt att barnslig grafik som i AoE: Online, faktiskt varken är konstnärligt eller förnyande. Det har gjorts i otaliga spel redan, och hela spelet i övrigt är en direkt, men... 08/05 Okej, nu får det vara nog. Allt klagande på en grafisk stil så fort den består utav mer än 2 nyanser av brunt börjar verkligen gå mig på nerverna. Om utvecklarna inte får förnya sig och faktiskt våga använda sina konstnärliga talanger kommer spelet som... 08/05 Det var inte så jäkla svårt att få igång. Jag behövde dock acceptera Terms of Use och det var jag tvungen att göra på xbox.com. Annars gick det hyfsat. 07/05 Gick smidigt och snabbt att installera o börja spela. Dock måste jag ju säga att det är väldigt likt Age of Empires 2 förutom 2 punkter: grafiken är motbjudande "gulligull", och man måste utföra X antal monotona uppdrag för att kunna bygga något mer spä... 07/05 Inga problem med att registrera spelet eller installera, men det frågades efter en cd-nyckel som jag inte hade fått...skrev bara in 1or överallt så skrev den automatiskt in en...sjukt. Antar att ni menar att jag har en IQ under 20..? 07/05 Förstår inte heller vad folk gnäller om. Vadå lång tid att registrera och fixa? Tog högst 2 minuter och som någon tidigare konstaterat så borde vilken människa som helst med ett snitt IQ på över 20 klara av det. 07/05
Skicka en rättelse