En ny "våg av cyberattacker" väntas i helgen mot "Sonys hemsida", enligt en anonym källa.

En ny "våg av cyberattacker" väntas i helgen mot "Sonys webbsajt", skriver Cnet News. Det är en anonym källa som observerat hackarnas IRC-kanal som kommer med uppgifterna.

Enligt källan är hackarnas plan att bryta sig in i "Sonys webbsajt" (lite oklart vad som avses) och publicera all information de kan komma över. Hackarna påstår sig också fortfarande ha tillgång till vissa av Sonys servrar, trots det omfattande säkerhetsarbete som pågått sedan Playstation Network stängdes ner den 20 april.

Om uppgifterna stämmer lär vi bli varse nu i helgen. Sony har det sannerligen inte lätt för tillfället.

Du angrep mig och vågade inte ens skriva mitt namn av någon skum anledning. Med tanke på att du sitter här och bara "önskar att de aldrig FÖDS" och massa skit så antar jag att du är en fanboy. Jag skiter väl fullständigt i vad du tycker om 360 eftersom... 13/05 Din kommentar var väldigt roande, framförallt då du kallar folk dumma. ont; Konsolanvändare får lite stryk. Kunde inte bry mig mindre. 11/05 "Mutiny Within Anonymous May Have Exposed Hackers’ IP Addresses" http://blogs.forbes.com/andygreenberg/2011/05/09/mutiny-within-anonymous-may-have-exposed-hackers-ip-addresses/ 11/05 Ungefär som riksdagsvalet. 10/05 50 % av kommentaren på FZ är ren dynga, dags att ta bort denna funktion? 09/05 Mogen är la han väl ändå inte? Långt ifrån enligt min åsikt. Men man önska att han inte drog på så mycket när han själv inte vet så mycket som han säger att han gör. Sedan att han hoppar på personer lite hur som haver. 08/05 Deamon nä det lönar sig inte tror du dom bryr sig om vad folk tycker? Och hur vet du att dom inte får sjukt mycket pengar för det här? Du är för mogen och borde sluta spela helt å låta oss andra få njuta av spel ifred på pc/ps3/xbox/wii eller vad vi vil... 08/05 Sony får skylla sig själva, deras bristande kompensation och säkerhet gör att folk blir sura. Hade de haft bra säkerhet, eller åtgärdat problemen snabbt, eller kompenserat ordentligt så had det varit ok, men inte denna fars. TV gör de bra men deras kons... 08/05 Som vanligt - Spot on. Sony kan suga min digitala penis. Eller nej, det kan dom ju inte. De kommer ju inte online... 08/05 Anon har satt upp Sony som mål för mindre sofistikerade attacker, som vedergällning för Geohot. Det är inte alls likt dem att göra intrång på det här sättet. Å andra sidan verkar "gruppen" vara så löst sammansatt (om det nu ens finns någon grupp) att... 08/05
Skicka en rättelse