Som du säkert minns höll #Sony en stor presskonferens i Japan nyligen, där de lovade att vissa Playstation Network-tjänster skulle vara tillbaka online "inom en vecka". På grund av "hacker-attackens omfattning" tvingas nu Sony be om ursäkt för att företaget tvingas skjuta på uppstarten ytterligare.

– När vi höll presskonferensen i Japan förra veckan, baserat på vad vi visste då, så förväntade vi oss att ha tjänsterna online igen inom en vecka. Vi kände inte till omfattningen av attacken på Sony Online Entertainment-servrarna, och tar denna möjlighet att utföra mer testande av det otroligt komplexa systemet, skriver Nick Caplin på europeiska Playstation-bloggen.

– Vi vet att många av er väntar på att få spela online, chatta med vänner och njuta av alla tjänster som Playstation Network- och Qriocity-servrarna har att erbjuda, och lita på mig när jag säger att vi gör allt som står i vår makt. Vi kommer att uppdatera er med mer information så fort vi har den. Vi ber om ursäkt för förseningen och besväret på grund av detta nätverksavbrott.