Razer- och Starcraft II-prylar för drygt 5000 kronor har hittat nya ägare.

Möss, headsets, tangentbord, väskor, samlarfigurer, tröjor med mera – det var sannerligen ett välmatat prisbord i förra veckans #Razer- och #Starcraft-pimpade tävling här på FZ. Ni tävlade om fem uppsättningar priser, vart och ett värt en bit över 5000 kronor. Fritextsvaren avslöjar att gaming-hårdvaran ute i landet är antik och/eller av katastrofal kvalitet – saker sägs bokstavligt talat falla i bitar. Fem av er hade lyckligtvis tangentbord som höll länge nog för att snickra ihop vinnande svar.

Vinnarna

 • @nicbex
  Jim Raynor skulle antagligen ge upp allt vad rebelliskhet heter, ge sig iväg till någon liten jordbruksplanet och pensionera sig, om han visste vilken skruttig och risig kontrollpanel som styr honom. Så för fred och frihet i galaxen, låt mig pimpa min gaminghörna.

 • @HerrA
  Jag har alltid känt att det saknas något i mitt Starcraft 2-spelande. Efter varje Starcraft 2-match har jag känt en slags...tomhet. "Tänk om Jim Raynor kunde vara mer närvarande i mitt liv. Tänk om han kunde vaka över mina Reaper-rusher och Thor-drops." Jag har alltid tänkt att detta är något jag får leva med. Hur skulle en fiktiv karaktär kunna finnas på riktigt och hur skulle han kunna hjälpa en stackars nörd som mig? Men nu ser jag till min glädje att detta visst går! Han skulle kunna vaka över mig från heders-gaminghyllan. Han finns ju där! På er redaktion!

  Det handlar inte om att han kan pimpa min gaminghörna. Det handlar om att rädda min Starcraft 2-karriär. Så att jag äntligen kan flytta till Korea och påbörja min nya liv som världens bästa icke-korean! (man måste ändå vara lite realistisk i sina ambitioner) Sen att gaminghyllan blir sjukt snygg är en bonus.

 • @Manqs
  Jag är ganska ovanlig... Jag är en superhjälte. Jo, det är sant! Min förmåga är total odödlighet och ett otroligt tålamod. Jag är Patience, och jag väntar ihjäl mina fiender! Som alla stora hjältar bär jag dock på en stor svaghet... Jag får väldigt lätt långtråkigt... Jag behöver Razer-kitet för att hålla tråkigheten borta medans jag väntar ut mina fiender. Och bara Jim Raynor-figurer kommer hålla mitt humör uppe i flera minuter. Slå ett slag för en bättre värld! Hjälp Patience i kampen mot ondska, orättvisor och tråkighet! Ni har min adress.

 • @batteridriven
  Jag har en kompis som hela tiden köper liiiite värre datakomponenter än jag, och medvetet väljer det som är snäppet bättre. Vilken lösning finns det utom att ha BÄST grejor? Då kan han ju försöka slå mig....

 • @Randor244

  Gaminghörnan i fråga ligger obehagligt nära en zerg-bas, och med dessa tillbehör skulle zerglingarna aldrig våga sig nära i tron att jag besitter topphemliga terran-vapen.
  ...eller så skulle de slita mig i stycken. Värt ett försök, i alla fall!

De fem vinnarna får nedanstående priser via posten inom ett par dagar. Stort grattis, och tack till alla som deltagit!

Priser:

 • 1 st Razer Spectre Gaming Mouse

 • 1 st Razer Banshee-headset

 • 1 st Razer Marauder-tangentbord

 • 1 st Razer Zerg-ryggsäck

 • 1 st Jim Raynor-samlarfigur

 • 1 st bumbersticker

 • 1 st Starcraft 2-pin

 • 1 st t-shirt

Fick alla rätt svar iallafall :) Kom inte på nån bra motivering så jag skrev nåt helt cp: "För att den för närvarande består av en samling kottar, en Hello Kitty-téservis, marsipan och en liten laktosintolerant shetlandsponny, vilket är högst otympligt... 10/05 That is why you failed! 10/05 Då blir det inga neonblå tights till er! 10/05 Tack så mycket FZ, awesome priser! klad hest. 09/05 Vi skulle bryta mot lotterilagen om vi inte hade någon motiveringsfråga när vinsterna är värda över en 60-dels prisbaselopp vilket i år är 713 kronor. 09/05 Hm såg det först nu, trodde de flesta tävlingar vara utan nån som helst vinskatt iom att de lottades ut. 09/05 Du kanske inte har märkt detta men så står det på varenda tävling du kan hitta :P 09/05 Upplys mig gärna tack. Om vinnarna hade valts slumpmässigt hade då de sluppit vinskatten jo.. Blev lite fundersam när jag läste det där med att vinnarna måste betala eventuell vinstskatt. Alltså i och med att ni tog er tid att kora den bästa motiveringe... 09/05 Hoppades på att den frågan jag visste att jag hade svarat fel på blev rätt >.< Valde 15 st möss men märkte sen att det fanns en till sida... blev lite besviken på min ivriga lust efter saker som t.ex. ett skrivbord bättre än mitt 65 kronors >.< 09/05 Haha, jag roade mig altlför mycket med min egen motivering. För mig var det pris nog för min del att åter igen få skriva något löjligt; "I begynnelsen - vid tiden för giganter så som Team Fortress Classic, Diablo 2 och Age of Empires 2 - fick min kära... 09/05
Skicka en rättelse