I helgen var det en månad kvar tills spelmässan E3 höjer temperaturen i ett sommarhett Los Angeles ytterligare. Vi laddar upp med att i 30 dagar skriva om de saker vi helst vill se, och efter de två inledande önskemålen – Half-Life 3 och Project Café/Wii 2 – håller vi i dag tummarna lite extra för #Hitman 5.

Agent 47 sågs senast till i #Hitman: Blood Money för fem år sedan. De första rapporterna om att han är på väg tillbaka in i lönnmördarbranschen dröjde, men det senaste året har det blivit allt tydligare att pianotrådens ostrypte konung snart är tillbaka. Och förra veckans antydningar från 47:ans #danska föräldrar väcker hopp om en officiell presentation redan innan mässan drar igång.

Det råder få tvivel om att Hitman 5, eller Absolution som det kanske heter, kommer visa sina färdigheter inom kort, men detaljer lyser än så länge med sin frånvaro. Om du vågar tro obekräftat ryktessurr kan du se fram mot att idka våta jobb i en nyskriven och mycket kompetent spelmotor innan året är slut.