Få expansionen Back to Karkands samtliga fyra Battlefield 2-kartor gratis genom att förboka.

Om du förbokar den begränsade utgåvan av #Battlefield 3 så får du expansionen Back to Karkand och dess fyra #Battlefield 2-kartor på köpet. Kartorna som ingår är Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman och Sharqi Peninsula.

– Dessa är bevisligen några av de allra bästa kartorna vi någonsin byggt. Vi har oemotsäglig data och feedback från communityn som pekar på det, säger lead designer Niklas Fegraeus på Battlefield-bloggen.

Kartorna har gjorts om med den nya Frostbite 2-motorn, vilket bland annat innebär kraftigare demoleringsmöjligheter av terräng och byggnader. Klassiska Battlefield 2-vapen och fordon och unika belöningar och achievements utlovas också.

Mer om Back to Karkand-expansionen läser du här. Battlefield 3 släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 den tredje november.

Tack till donhenri, Harry Coma, speurk för detta #nyhetstips!
Ja väldigt ny information. Den har bara funnits i 2 månader och om jag inte missminner mig så har ni tom skrivit om det. 11/05 Juste, där upprepas min poäng. Det är helt avgörande för ett spelbolags framgång vilken utgivare de anlitar alt. anlitas av. EA är högst kompetenta och har längst erfarenhet i branschen. Basic, basic och högst allmän kunskap om vilket företag som helst... 11/05 Jag tycker hela resonemanget kring att spelutgivare är giriga för att de vill tjäna pengar är förbryllande. Varför skulle de inte göra det? Om man har riskerat egna pengar i en investering, vill man såklart ha ersättning för det risktagandet. Det hade... 11/05 Lite snabba funderingar. Denna Expansion/DLC kostar inget vid förbokning? Så varför är de farligt att förboka? Och så är det ett par som inte vill förboka men ändå vill ha DLC'n efteråt, kommer den att kosta då? har EA gått ut med att de kommer kosta?... 11/05 Jag älskar allas professionella insikt i spelindustrin ;) Jag förstår heller inte varför alla är så satans negativa mot DLC - att ett företag kan fortsätta producera content till ett spel och supporta det länge är väl en bra sak? Sen att vissa dlcer är... 11/05 inget mushroom city? :( men ändå <3! :D 11/05 Sen när handlade det om vem som var bäst? Och tydligen behövs det inte alls![/quote] Visst finns det flera bra utgivare. Men varför denna kritik mot EA? Vad tänker du skulle vara ett bättre alternativ till EA? THQ? Tommy, jag förstår inte vad du menar.... 11/05 Sen när handlade det om vem som var bäst? Och tydligen behövs det inte alls! 11/05 Hela artikeln är löjlig. Inget nytt avslöjas och det hela är en diskussion om hur bra Karkand 2005 är och varför. Det står inte ett skit om Karkand 2011 vilket är helt och hållet för att locka den icke-kritiska hypemassan som bara bockar och tar emot.... 11/05 Finns många bra publishers där ute. Dock tycker jag inte EA är en av de bättre då de, likt Activision Blizzard, ska hålla på att mjölka som fan på varje serie. De var grymt bra förut, nu är de lika pengagiriga som vem som helst. Som att göra Crysis 2... 11/05
Skicka en rättelse