Provspela Trion Worlds massiva onlinespel utan kostnad.

Folket bakom mmo-liret #Rift har sjösatt ännu en kampanj för att locka spelare, nämligen möjligheten att testa spelet utan kostnad i en veckas tid. Samtidigt belönas befintliga spelare som lockar in nya prenumeranter med små presenter, till exempel husdjur och klädföremål.

Rift lanserades för två månader sedan. I går uppdaterades spelet med stöd för Facebook, raider för 10 personer, med mera.

Om någon vill testa så är detta länken till Trialen som nämndes i artikeln :) Free Trial (http://www.riftgame.com/en/products/ascend-a-friend/invite.php?voucher=32RDJ36MFWPRMG9FYGC9&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite) 13/05 Rift är verkligen imponerande och välpolerat. Ingen aning om hur end-game känns... men gillar man wow men vill se ett nytt sätt på samma grunder är det helt klart värt att prova. 12/05 Testat i ett par dagar nu. Det här är ju en ren och skär WoW-kopia, med grafik på samma tekniska nivå, dock den överlägset bästa sådan som hittills gjorts. Jag blev förvånad över hur välpolerat det var trots att det är så pass nytt, men återigen; har... 12/05 intressant spel.... blir nog ett köp o lägga wow på hyllan o testa detta nån månad.. roligare med nya spel... Peace Out.. 12/05 den som köper flest smurfbär vinner? precis som i wow 12/05 Snälla WoW kids! Jag spelar också WoW (och Rift, och WAR atm.) men klankar fan aldrig ner på andra spel ändå. De är som att säga att Jack Daniels eller Famous Grouse är den bästa whiskeyn, Fender mycket bättre än Gibson och Toyota världens bästa bil bar... 11/05 Ja! Testa wow med rift skin! 11/05 Boring. 11/05 Det är ju samma som dom klagar på Star Wars: The Old Republic, att det ser stelt ut, men va fan gör inte WoW då? Det ser ju lika stelt ut det också. Det är ju ändå inte det som är huvuddelen i ett MMO, det ska väl ändå vara story och annat runt omkring!... 11/05 Om ni även vill ha titeln "The Chosen", skaffa din trail genom den här länken=) http://www.riftgame.com/en/products/ascend-a-friend/invite.php?voucher=9FPFG3LE79JQNQF2XYNE&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite 11/05
Skicka en rättelse