Honest Hearts låter dig peppra sönder en brinnande man, och ett släpp är att vänta nästa tisdag. Ta dig en titt i vårt filmarkiv!

På tisdag, 17 maj, släpps andra #Fallout: New Vegas-tillägget Honest Hearts till en digital tjänst nära dig. Det vill säga, att om du har en Xbox 360 kopplad till Xbox Live, en pc till vilken du köper via Steam eller Direct2Drive från alternativt en Playstation 3 med tillhörande Playstation Network (Vänta nu lite här...) kan du för dryga hundralappen ladda ner nytt material. Honest Hearts har nu äntrat vårt filmarkiv och du får en inblick i vad det kommer gå ut på. En herre vid namn Burning Man verkar lida av megalomani, skulle man kunna säga.

[video=7885]

Visst hade NV fått många finslipningar (reputation-system och vapenhantering/modifiering var de viktigaste tycker jag) men det gav inte samma "wow"-känsla som F3 hade. Man hade ju redan upplevt allt som fanns i världen typ. NV var typ som en map-pack... 12/05 Grand Canyon ,The Burning man... Detta kan bli intressant... 12/05 Jaså? Jag tyckte att NV var bättre än Fallout 3 faktiskt. De hade filat till en massa detaljer och blivit lite grövre i spelets atmosfär. Tyckte det påminde om stämningen i de första fallout spelen. Men New Vegas största styrka? Inga förbannade tunnelba... 12/05 ..Ärlig film ? 12/05 Tisdag kommer bli en hektisk dag. The Witcher 2 och NV Dlc. 12/05 Får ta och skaffa det! Även om New Vegas inte är riktigt lika bra som Fallout 3 så finns där ändå en unik känsla igenom hela spelet. Hoppas DLC:n lyckas med det. Dead Money gjorde det inte iaf. 12/05 +1 Kommer inte på något spel som kan mäta sig till "Fallout-genren-typ". Fallout innehåller en sån brutalt, god charm - Pipboy, propaganda, 50-tals musik, stora möjligheter av sina val. Om man vill. Är själv grafikk*t, men Fallout 3/New Vegas behöver... 12/05 Det kommer säkert tre till sen så att det bli 5 som i F3, jag hade nog väntat tills GOTY kommer, och inte enbart för buggarna, utan även för priset. 12/05 Verkar bra, lite svårt att få grepp om vad som är huvuduppdraget dock(med bara trailern). Dags att förköpa denna samt köpa Dead Money då kanske(funderade annars på att vänta till GOTY edition, men nu blev jag osäker). 12/05 Den bästa kombinationen är bra grafik och bra 'gameplay'. 12/05
Skicka en rättelse