Eden Games hade en dags "symbolisk strejk" mot ägarföretaget Atari igår, anklagelser om misskötsel.

#Test Drive Unlimited 2-utvecklaren #Eden Games hade en dags "symbolisk strejk" mot ägarföretaget #Atari igår. Protesten kom sig av att 51 av den drygt 80 man starka studion sägs upp, samt anklagelser om misskötsel.

– Eden Games får nu betala för Ataris misskötsel. Under flera år har vi sett flertalet ledare vid [Ataris] roder, som inte tvekade att bli rika trots finansiella svårigheter, säger Eden Games.

Syftet med gårdagens strejk var att visa en enad och bestämd front hos företagets anställda, samt att de hoppas på ett möte med Atari-chefen Jim Wilson. Eden Games kräver också att alla deras varslade anställda ska "kompenseras på samma sätt som Atari-anställda".

Eden games gjorde nästan ofelbart ett antal dåliga val rörande varje enkel SMÅ sak (som INTE tar 1 vecka att programmera). T.ex bara i Navigeringen: Borttagen zoom och karta i GPSen.. ?? ok Ökat antal klick för teleport i kartfönstret ... SMART! (pga... 13/05 VÄRRE än uselt. Grabbar jag har spelat bil spel sedan 80-talet och jag kan med säkerhet säga att jag har spelat riktigt dåliga budget-titlar också (särskilt andra halvan av 90-talet). Jag kan med lugn konstatera att TDU2 är ett av de tre sämsta bilspele... 13/05 uruselt ;) 13/05 Mycket synd:(:(:(. Eftersom det är ju mer än 60 av företaget. Vilket betyder att det kommer at ännu längre tid för dom att göra spel o.s.v . PS: Man undrar ju hur Atari anställda som blir uppsagda blir kompenserade? 13/05 Med tanke på hur du kallade oss för efterblivna förväntade jag mig ett ordentligt argument, men jag hittar det inte, hur kunde du glömma en sån sak med en sådan öppning? Exakt vilka krav ställdes? Är det verkligen helt omöjligt att Eden Games bara gjord... 13/05 Ni som kommenterar måste ju vara efterblivna. Aldrig tänkt på att det är Atari som ställer de kraven på hur spelet ska var m.m. Ser vi bl.a. hos Saab och när Eden Games utvecklade senaste Alone in the Dark. Allt som Atari rör blir skit. 12/05 Tycker de känns som att Eden strejkade under hela utväcklingen av TDU 2, men att säga upp 51pers av 80 kan nog vara bra, för de kan va dom 51 som gjorde att spelet blev så satans kass. 12/05 bra gjort av atari! de som gjorde tdu 2 förtjänar inte ett jobb... 12/05 kan ju va förklaringen till att TDU2 blev dåligt. 12/05 Eden har aldrig gjort något bra spel 12/05
Skicka en rättelse