Randy Pitchford avslöjar att robot-sidekicken kan dyka upp i framtiden, klagar på att dagens spelhjältar är emo och "pussies".

#Gearbox-chefen Randy Pitchford avslöjar att Duke Nukem länge planerades få en sidekick i form av en homosexuell robot. Utvecklarnas tanke var att "utforska hur Duke skulle relatera till en vän med annorlunda sexuella preferenser".

I slutändan slopades bögroboten, men Gearbox utesluter inte att han kan dyka upp i en framtida titel. Randy Pitchford försvarar också sin kontroversiella spelhjälte och ger samtidigt en spark i baken på dagens, som han ser det, mesigare spelhjältar.

– Duke är en vild kille; i hans värld älskar de honom. Hans värld liknar vår men är inte vår värld. Vi är i en tid då de flesta av våra hjältar blivit pussies. De är emo och alla försöker ta sig själva så seriöst, säger Randy Pitchford.

Duke Nukem kunde fått homosexuell robotkompis. Men det fick han inte? och tur är väll det, nu slipper jag lägga ned tid på teamkills. 16/05 Haha, det var precis vad jag tänkte när jag såg rubriken! Däremot är Duke en rå solohjälte som antagligen skulle pulverisera sin sidekick vid minsta felsteg, kanske det var tur för roboten att han inte kom med i spelet. 15/05 En bögrobot hade nog bara blivit för vrickat, t om för Duke Nukem Forever! 14/05 Annars liknar ju redan Dukes överdrivna machostil grabbarna i YMCA. Hade hellre sett Duke som transa, det hade varit lite humor, byt ut en bokstav och vi har "the Dyke". Skämt åsido, så är nog inte bögskämt lika roliga som de var på högstadiet 1980. Men... 13/05 ja det stämmer bra har hört samma saker men de lades väll på is om jag förstått det hela rätt (de var svårt att få någon vettig info från 3drealms) 13/05 Hehe. Det tror jag inte på förrän jag ser det. 13/05 Verkligen tur at de inte gjorde det. Utan det ska bara vara babes i detta spelet:P. För min del hade det liksom kunnat förstöra hela storyn tror jag. 13/05 Nu har jag ingen källa då jag inte minns vart den intervjun postades, men i en intervju med producenten bakom så säger han att om man vill så ska man kunna plocka upp och kasta bajs runtomkring sig. Allt för att spelet ska vara så interaktivt som möjlig... 13/05 Gay Robot! Han hade verkligen passat in i DNF http://www.youtube.com/watch?v=YBUImjOCg5g 13/05 Jag får visst upprepa: "som inte har med aprilskämt att göra" 13/05
Skicka en rättelse