S2 Games DotA-inspirerade arenarollspel firar ett år på marknaden.

#Heroes of Newerth har sedan releasen ifjol blivit känd som en av de mest kärleksfulla hyllningarna till den klassiska #Warcraft III-modden Defense of the Ancients och spelas dagligen av över 50 000 användare. Nu firar utvecklarna #S2 Games att det populära onlinespelet funnits ute på marknaden i ett år - och bjussar hugade spekulanter på gratis speltid fram till söndagen den 22 maj.

Trial-erbjudandet sammanfaller dessutom med en av de större uppdateringarna av spelet på länge. I och med den nya patchen som pytsades ut tidigare idag har ingame-affären stöpts om och utökat stöd för nytillkomna spelare flätats in i infrastrukturen. Vidare har S2 lagt till en ny funktion som gör det möjligt för användare att ladda upp sina egna strategiguider till de många hjältarna - som övriga spelare sedan får rösta på för att sortera vetet från agnarna.

HON är mer tävlingsinriktat och svårare än LOL på alla vis. LOL's svårighetsgrad är ett skämt jämfört med HON :P 16/05 "Liking LoL over Heroes of Newerth makes you a worse person than Hitler was" eller hurfan Simon i Yogscast uttryckte sig =) Jag förstår inte hur man kan spela LoL över HoN. Det måste vara skit-tradigt att ha ett begränsat antal heroes att lira på om man... 14/05 Fast den replayfunktionen är ju ganska småtrasig. Jag personligen föredrar LoL, spelar det dagligen och har riktigt roligt med det, men just replays behöver de fixa till bättre sometime :) Jag tillhör väl de som spelar "for the lulz" istället för att... 14/05 Även fast alla här faktist har sagt varför de föredrar HoN? Jävla fanboy. 14/05 Nej, jag spelade riktigt bra faktiskt om jag ska vara ärlig. Körde på Ggarena och även cup:er där ibland. Deny är ju bara bra att de tagit bort för då blir det mer focus på heroes tidigt i matchen istället. Betydligt mer harass. Noobiferad version? Nej... 14/05 Angående communityn i HoN. Går du rakt in i match making som noob kommer du få höra massa tradiga saker om hur du spelar. Leta upp ett gäng polare att spela med. Eller sök dig till practice games i början om du vill undvika detta. Men vafan det är bara... 14/05 Det var mycket snack och lite information här. HoN är Dota-klonen som skiljer minst ifrån orginalet men det skiljer, dom gör balanseringar för att få spelet som dom vill och flera i S2 ingick i den tidiga gruppen som utvecklade DotA, Icefrog var inte... 14/05 Nej, jag spelar ju såklart inte alla hjältar hela tiden, jag har mina favoriter och så. Men har man väl köpt HoN så har man alltid tillgång till alla hjältar och kommande hjältar. man kan aldrig spendera pengar på HoN för att få något mer än någon annan... 14/05 Kanske dags att testa, senaste "dota" jag lirade var på WC3. Lite väl enformigt för min smak. 14/05 bara för att fråga, spelar du alla hjältar som finns i HoN hela tiden? det gör man inte, man har vissa man tycker om och vissa man inte tycker om och då så kan man välja vilka man vill köpa till LoL och spara sina IP, eller ingame pengarna som de kallas... 14/05
Skicka en rättelse