Rockstar tiger men spekulationerna till denna efterlängtade uppföljare haglar tätt.

Snacket kring #Grand Theft Auto 5 har blivit allt mer intensivt de senaste månaderna, trots att #Rockstar Games själva inte yttrat ett ord. Istället är det rykteskvarnarna som håller på att slitas ut. I mars kunde vi läsa vad som förmodas vara rollistan från spelet men den kanske mest intressanta spekulationen är att det blir en lanseringstitel till #Nintendos nya konsol som släpps under 2012.

Om så är fallet lär vi få veta det under Nintendos presskonferens på E3, Rockstar lär vara med på scenen och släppa den bomben. Till Wii har de hittills släppt #Bully: Scholarship Edition, #Table Tennis och #Manhunt 2.

Fotnot: rubriksbilden är från GTA IV

protip: L.A. Noire släpps på Fredag^^ 16/05 JOOOOBBBA!!! 16/05 Nyheten om GTA 5 kommer vara så stor att den inte behöver E3. För referens: läs om releasen av GTA IVs första trailer. 16/05 gissar på att de vill vänta tills efter La Noire's release. Antagligen för att de är rädda att det skulle kunna påverka LA's release, vilket det skulle antagligen göra :) 15/05 Stämmer utmärkt. Så egentligen borde rubriken vara "Nästa GTA" istället. Men jag förstår att man använder "V" i underlättande syfte. Man får väl hoppas att de optimerar motorn bättre till nästa spel, om inte det grafiska så iallafall nätverkskoden. 15/05 Hoppas på att få se nytt Red Dead spel från R* mer än ett nytt GTA faktiskt, fast GTA V skulle ju kunna vara trevligt det också! 15/05 Håller med om att GTA IV var ett hån mot PC-spelarna. Utvecklarna förtjänar ett dygnslångt bad i kokande smör för den fadäsen. Angående den kronologiska ordningen på spelen har jag alltid uppfattat det som olika benämningar på spelmotorgenerationer. Låt... 15/05 Skulle vilja se all natur från SA i GTAIV-motorn! 15/05 Ingen brådska med GTA V, har själv inte varvat GTA IV än trots att jag ändå nästan bara direkt gjort huvuduppdragen. Har inte testat extensionerna heller. 15/05 GTA serien är en av mina favoriter. Men med tanke på hur r* horar sig till konsoler så är något släpp överhuvudtaget till pc bara att glömma. Bra är kanske det, då GTA IV till pc var horribelt dåligt kodat. de har verkligen lyckats fucka upp namnen, så... 15/05
Skicka en rättelse