Låt spekulationerna härja - kommer Microsoft att annonsera uppföljaren till sex år gamla Xbox 360 nu i sommar?

Nintendos nya konsol, som blir ordentligt avtäckt i Los Angeles om mindre än en månad, sägs vara minst lika kraftfull som den nuvarande generationen från #Sony och #Microsoft. Båda företagen har förespråkat att deras maskiner har en livslängd på minst tio år men hur många års försprång har de egentligen råd att ge ett allt starkare Nintendo?

Xbox 360, som fyller sex i år, börjar bli till åren och saknar utrustning som blu-ray-spelare (de hoppade ju på det numera urspårade tåget hd-dvd). En uppföljare kommer att annonseras förr eller senare och vi gissar på en ännu starkare fokus på molnbaserade funktioner, utökade möjligheter att köpa spel online och mer integrerade sociala funktioner. Vad tror du?

Jo, det är bara vänta och se vad de kommer med. Om Nintendo gör en mer kraftfull konsoll som är inriktad på dedikerade gamers så kanske det är för att de känner att de inte är del av den med Wii och kanske kan ta marknad där. Om hårdvaran är liknande... 16/05 Tror inte den annonseras førræn næsta år. Men enligt vad jag læst så arbetar de redan på ett så kallat utvecklings-kit, och experimenterar med hårdvara. Får bara hoppas det skøts smidigare æn då 360 skulle stressas ut. Jag tror rent hårdvarumæssigt på... 16/05 Vi får väl se. Grejen är att de inte ens skulle sticka ut om de kommer ut med hårdvara som är jämförbar med Café, därför tror jag inte de är intresserade att agera just nu. Det beror så klart på hur bra Café faktiskt visar sig vara. :-/ Jag kan ju säga... 15/05 Det är ju precis de de vill. Wii dominerade storleksmässigt denna generation, så både Sony och Microsoft försöker komma in på casualmarknaden. Själv tror jag casual-konsollmarknaden är mättad och Microsoft kommer åka på en rejäl baksmälla om de går all-... 15/05 @LariosDog Personligen tror jag inte att Microsoft eller Sony vill tävla om samma publik som Nintendo gör. Jag tror nog de håller sig till sina planer och väntar innan de släpper nästa plattformar. :P 15/05 360´n är ju äldst av dom nya maskinerna, 6 år på nacken nu ? så jag tycker iaf inte det är fel att släppa en ny maskin vid 2012-2013. 15/05 Hoppas inte, i mina ögon har 360 mycket kvar att ge. 15/05 Om xbox 1080 utannonseras i år eller ej är tveksamt, Nintendos nya släpps ju inte förrän kring 2012 ändå vilket ger ett till E3 att utannonsera på. Dock har MS varit väldigt bra på att utannonsera en konsol och släppa den snabbt efter, medan Sony gjort... 15/05 Om konsollen släpps om 2 år så är det ju antagligen inte överdrivet bra.....den bör ha hyffsad kapacitet för att vi PC gamers ska kunna få utnyttja våra datorers kraft(som givetvis utklassar konsollerna nu förtiden)t.ex ryktet om att wii2 skulle ha ett... 15/05 Jag struntar totalt i vad det är för teknologi i en ny Xbox, så länge den fungerar och för guds skull... GÖR DEN BAKÅTKOMPATIBEL! Jag vill faktiskt kunna spela mina favoritspel utan att jaga konsoller på blocket och ebay ifall något händer med min. 15/05
Skicka en rättelse