Speedhunters lägger till nya bilar, banor och spelsätt – FZ har film på spektaklet.

Nästa vecka släpps nya DLC-paketet Speedhunters till #Shift 2: Unleashed. Det innehåller ett gäng nya bilar, banor och två nya spelsätt – drag racing och standing mile. Mer om dessa ser du i trailern nedan.

[video=7902]

Nya bilar:

Dodge Challenger R/T Speedhunters
Lexus LFA Speedhunters
Mazda RX-7 (FC3S) Speedhunters
McLaren MP4-12C Speedhunters
Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution 2 Speedhunters
Mercedes-Benz SLS AMG Speedhunters
Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition Speedhunters
Nissan Fairlady 240ZG (S30) Speedhunters
Nissan Skyline 2000GT-R (C10) Speedhunters
Nissan Skyline GT-R (R32) Speedhunters
Pagani Huayra Speedhunters
Toyota Supra Speedhunters
Dodge Viper GTS by Twins Turbo (Rival/reward car)
World Racing Pro-FWD Reaper Scion tC (Rival/reward car)

Nya banor:

Miyatomi Drag Strip
Miyatomi Mile
Aguera Drag Strip
Agueda Aerodrome
Nevada Drag Strip
Nevada Freight Yard

Speedhunters-paketet släpps den 17 maj via Xbox Live och, hehum, kanske Playstation Network. Prislappen är 800 Microsoft-poäng respektive 65 kronor.

Bättre grafik på PC som DLC-paket efterlyses :) 30/05 Herregud. Här har man köpt spelet och sitter med en g25. Å ska inte DLC släppas till pc? De kallar spelet the real driving sim när folk ska sitta med handkontroller. Bu och Bä! 16/05 Har Shift ettan och har funderat på 2an om det var kvitt problemen jag tycte var med ettan, ingen frihet att konfigurera kontrollen och befängd orealistisk hantering av bilen när man börjar kana av vägen, hantering av rattkontroll dålig(laggar i kurvor... 14/05 jag gillar det jag sett av shift 2. jag ska kanske köpa det lite senare. beror på vad jag läser om spelet. spelet har ju fått suveräna betyg, men samtidigt sågas det av flera konsumenter. vet inte riktigt vad jag ska tro... 14/05 Går man ut självsäkert med slogans som "This is real racing" samt har uttalanden från riktiga raceförare så har man rätt mycket att leva upp till. Spelkontroller eller inte, ratt eller inte. Så är det bara. 14/05 Är lite trött på folk som klagar på spelkänslan, kan hålla med om att jag blev lite besviken vid första testet, men efter ett par minuter med justeringar av ratten så är det faktiskt helt okej. Det kommer ju dock aldrig upp till underbara GTR-serien men... 14/05 "This is real racing" . . . . kan inte låta bli att småle när det dyker upp i slutet av filmen/erna. 14/05 Uruselt spel med trasig spelkänsla blir inte bättre för lite dlc... 14/05 jag tycker att dom nya spelsätten ser spännande ut! jag ska se över min ekonomi och om PSN är uppe då så kanske det blir ett köp 14/05 Alla dessa jävla DLC.. 14/05
Skicka en rättelse