Splash Damage har uppdaterat Windows-versionen samt släppt en smärre fix till Xbox 360-utgåvan av Brink. Än mer är att vänta till alla format - plus att du kommer få första DLC-paketet utan kostnad.

Igår publicerade vi vår recension på #Brink där vi gav det tre av fem spelsigill. Nu har #Splash Damage släppt en utlovad uppdatering till Windows-utgåvan där diverse AI-, grafik- och serverproblem fixas till. Läs fullständig uppdateringslogg här. Därutöver har de släppt en smärre konfigurationsändring till Xbox 360-utgåvan så att du kan ta del av spel med max 8 mänskliga spelare - för att motverka lagg och dylik problematik. Du kan fortfarande köra 8 mot 8, om du är en av dem som inte känt av nämnda problem.

Delar av Windows-uppdateringarna kommer även implementeras när de riktiga konsoluppdateringarna släpps och konfigurationsändringarna tillfaller PS3-innehavare när PSN fungerar igen.

Därutöver utlovar Splash Damage att det första DLC-paketet kommer vara gratis till alla som har spelet, vilket väntas ut i juni och ska erbjuda nya nivåer och annat smått och gott..

Spelar inte Counter Strike, det var nog kanske 14 år sedan, men tyckte dock att det var väldigt lika, kanske hade för stor förhoppningar på spelet. Men men, 18/05 yah right! Märker du ingen skillnad på Brink och CS kan du ju fortsätta lira CS tycker jag... liite mer team play krävs än i CS... som förövrigt knappt har några objektive alls... oj, jag glömde, man kan plantera en BOMB på två valfria platser.... woooo... 18/05 Det vart ju en nytt Counter Strike spel ju =/ Tyckte inte om Brink..... 18/05 Vänta, har jag missat nånting, jag trodde gratis DLC betydde att utvecklarna vill fortsätta utveckla spelet post release ist för att bara casha in på utlovade funktioner och missions i efterhand... =P 16/05 Några klaner finns det kvar, hurvida de ska övergå till Brink vettifan, men det ser ut som våran ET clan har några brink lirare i alla fall... clanoss.se Vi har spelat ET sedan "betan" 2003 16/05 Sedan när har detta varit bestämt? Jag vill minnas att Left 4 Dead 1 och 2 båda hade gratis DLC (Iallafall till PC) och de spelen sög inte, samma med TF2. Nej, gratis DLC betyder INTE att spelet är dåligt. 16/05 Gratis DLC idag är i stort sett ett erkännande att ditt spel suger och du försöker fånga in fler samt tillfredställa de missnöjda. TDU2 någon? 15/05 Härligt med gratis DLC! 15/05 Laddade ner "demot" av spelet, körde givetvis mod bottar men gillade inte spelet. Tyckte det var lite segt. Troligen mer fart när man kör mot players då, men nej. Fastnade inte för det, så inget köp för mig. 15/05 Dock använder ju PC helt vanliga "dedikerade" servrar, och inte P2P som MW2 :) 15/05
Skicka en rättelse