Om ganska exakt en månad gör #Monolith ett nytt försök att skrämma brallorna av oss med en blandning av skräck och action. #F.E.A.R. 2: Project Origin är namnet och via en franskspråkig utvecklarblogg (engelsk översättning) avslöjas att demoversioner kommer landa redan nästa vecka.

Den 22 januari släpps demoversioner av spelets singleplayerdel till Playstation 3 och Xbox 360. En pc-demo ska dyka upp innan månadens slut men något exakt datum för denna finns ännu inte.

[v=3581]

Absolut årets viktigaste inköp. 14/01 Det är tydligen rätt vanligt nuförtiden på FZ. En anledning kan vara att snorungarna som en gång snackade "han bah och hon bah" har vuxit upp och går på högskola och vill briljera med sina fina kunskaper. ;) 13/01 oh yeah!! 13/01 hehe +1 13/01 Precis som föregående talare påpekat tackar vi för denna Svenska lektion, och Ställer istället in oss på att få Bajsa Baken Brun ännu en gång i dessa formidabelt bra gjorda rysar spel som går under namnet F.E.A.R 12/01 Kul att 80% av denna thread handlar om ett ord snarare än spelet ;) 12/01 Bara de inte proppar in en massa screamers som nödlösning till skräckelementen i spelet, så blir jag nöjd. Man blir ju så trött på att det flyger fram "monster" när man öppnar dörrar i moderna skräckspel. 12/01 Haha! Vilket snöpligt slut det här fick då. Kul att veta varför jag hade rätt i.a.f. :P Neutrum/utrum är ett jäkla träsk ibland... OT: Det skall bli kul att se om den härliga känslan finns kvar från första spelet - tyvärr lär de dock inte inkludera ett... 12/01 Nu visade det sig dock att låneordet kom ifrån engelskans Demoware, vilket blir demoprogram, eller demonstrationsprogram utskrivet. Jag hade således fel från början. :P 12/01 Skall vi nagelfara så som du verkar vilja kan vi även se "demo" som ett låneord (särskilt med tanke på naturen av den sorts "demo" vi diskuterar) och alltså helt skilt från det svenska ordet "demonstration" (vilket även skulle kunna förklara varför konf... 12/01
Skicka en rättelse