I nivån "Call of the Dead" från senaste Call of Duty: Black Ops-DLC:t Escalation finner du Danny Trejo, Michelle Gellar, Robert Englund och Michael Rooker. Spana in vad de tänker om deltagandet i vårt arkiv.

Den tredje maj släpptes nivåpaketet Escalation till Xbox 360-utgåvan av #Call of Duty: Black Ops. Zombienivån Call of the Dead bjöd på en oväntad kvartett röstskådespelare, nämligen Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Danny Trejo (Machete), Michael Rooker (The Walking Dead) och Robert Englund (Freddy, Nightmare on Elmstreet). I vårt arkiv har det dykt upp fyra nya filmer - en för vardera skådespelare - där de pratar ut om sitt Blops-deltagande.

Robert Englund
[video=7912]

Danny Trejo
[video=7913]

Michael Rooker
[video=7908]

Sarah Michelle Gellar
[video=7910]

Ja Heat anses av många vara en mycket bra film. Jag anmäler en avvikande åsikt :). Visst, jag tog i när jag sa att det är en skitfilm. Val Kilmer och "shoot-out"scenen är filmens behållning men annars är RdN's insats sömnig och oinspirerad. AP spelar... 18/05 HEAT klassas som en utav världens absolut bästa filmer, så det är uppenbart att du har noll koll. Vill han hora bort sig så visst. Och att skriva "good for him" bevisar vart du står någonstans. 18/05 Som jag sa, skitfilmer. Han hade mindre biroller som ofta inte genererar stora inkomster (allt detta är givetvis relativt. I kontexten små summor). Du bryr dig uppenbarligen tillräckligt mycket för att posta här och klanka ned på honom. Vad det gäller... 17/05 Helt fel. Han var med i ett par storfilmer på 90-talet, så som Heat, Con Air, etc. Att han nu är med i det här spelet bryr jag mig inte om tbh, kommer iaf aldrig köpa dess DLC. .. och hur är det bra för honom att han tar droger? Antar att du är en punda... 17/05 Gör han helt rätt i. Efter att ha harvat runt i sunkiga tv-serier och skitfilmer på 80 o 90-talet för låg lön etc så är de helt rätt att han kammar hem stålar i såna här projekt. Angående knarket: Good for him! 17/05 Robert Englund var bäst i V och Michelle Gellar i Jag vet vad Du Gjorde förra Sommaren. 17/05 Snacka om att Trejo horar bort sig till vad som helst nu mera. Först alla B-filmer sedan det här. Att döma från videon ser han rätt risig ut. Pundar nog en del och behöver pengarna, antar jag. 16/05 "Better then Pong" hah guld. 16/05 Det märks ;) 16/05 De borde släppa ett mappack med bara Zombiebanorna istället. Jag vill inte betala för 2 packs när det bara är 1 karta i var jag vill ha :( 16/05
Skicka en rättelse