Det första viktiga meddelandet i filmform röjde en försening. Detta andra berättar istället om när du som är First Access Club-medlem kan prova på demoversionen.

Mot slutet av mars skickade #Gearbox Software ut en rulle med viktig information fylld med försening. Nu har en andra film fylld med "viktig" information dykt upp, och det handlar kort och gott när du som är First Access Club-medlem kan prova på demoversionen. Tredje juni är det som gäller. Tredje juni. För att få tag i demoversionen behöver du förboka, alternativt ha köpt Game of the Year-utgåvan av #Borderlands.

Detta innebär alltså att du som förbokar kommer kunna lira en demo av spelet en vecka innan alla andra, till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

[video=7925]

Jag har förbokat på webhallen. Vars får jag hem demot?? 03/06 Jag blir glad först jag har hela versionen hemma, ser ingen glädje i att få spela demo. 18/05 Nä tydligen inte längre... Men fenomenet lyser ju genom alla kommersiella marknader, två för en i klädbranschen går ju rätt många på det med. Eller handla för x antal hundra så får du köpa (valfri produkt) för halva priset. Samma princip. Dom får dig... 17/05 Ska väl sägas att iallafall jag fann att Borderlands var väldigt underhållande :) Skön action i en skön miljö med fokus på coop, har lagt ner många timmar på det. Men jag håller med om att det borde vara tillgängligt för alla utan något exklusiverbjudan... 17/05 ass up, say aaa while i empty your wallet...yes al done plz enjoy our services! 17/05 Man kan ju inte annat än att älska dom här announcement videosarna asså:D:D:D:D:D:D:D:D:D! 17/05 på maxFPS kan man inte ens avboka sin produkt 17/05 Är man så korkad så man köper en produkt för att få tillgång till ett demo så får man nog skylla sig själv. :P Själv tycker jag hela grejen skulle bojkottas. Det bevisar ju bara hur kasst Borderlands är om man måste locke med sånt här för att sälja kopi... 17/05 Exakt. Demoversioner borde inte vara exklusiva för de som redan bestämt sig för att köpa, utan snarare för att ragga upp nya kunder. Nåja, blir ett köp oavsett. 17/05 Förboka? Näe... inte ifall man inte skulle bli erbjuden nåt extraordinärt. Ser ingen anledning till o förboka när man ändå har spelaffären runt hörnet. :) Bara o gå ner dit när spelet släppts. 17/05
Skicka en rättelse