Ryktet om att Steam-versionen av The Witcher 2 nyttjar ökända Securom dementeras.

#Valve och #The Witcher 2: Assassins of Kings-utvecklarna #CD Projekt dementerar ryktet om att Steam-versionen av äventyret skulle vara DRM-skyddad. Ryktet tog fart under gårdagen sedan fans funnit spår av det fruktade Securom.

– Jag fick precis höra från CD Projekt att spelet inte innehåller Securom, de hade bara struntat i att ta bort testfilerna... så det är bra, svarar en Valve-representant.

Du kan alltså lugnt spela vidare. The Witcher 2 är helt fritt från DRM – bortsett från att Steam i sig självt är en form av DRM, vill säga. Gog.com-versionen är också DRM-fri.

Jodå det stöds, det blir pyttelite svart längst upp och längst ned. Innan folk började grina illa om det på nätet så märkte jag inte ens att jag hade dem. 26/05 Alla med lagg och oflyt i Witcher 2, med grafikinställningar som era kort borde klara av. Har ni Nvidia, ta bort alla 3D-drivrutiner från datorn, och ni skall se att poof! så har ni grymt bra flyt! :) 19/05 Ja har ordnat det! Läste mig till ett bra sätt å fixa det på the witcher's hemsida! De man får göra är att stänga av AntiAliasing i CCC! sen funkar de fin fint med crossfire:) thx för svar:-) 18/05 16:10 vore som sagt trevligt.. hela launchen är en katastrof, deras server (för te.x DLC'n) fungerar inte. Hittils är det bara ryssarna som fått day-1 (kan väl knappast kallas så längre heh) patchen på runt 400MB som fixar massor av grejer.. Som vanligt... 18/05 Oj :P Jag föredrar i alla fall PB framför VAC, men jag har också haft lite problem med det. Jag har aldrig haft problem med SecuRom, men å andra sidan kanske jag inte har spelat något spel som använder sig av det. Om jag vore intresserad av Witcher 2... 18/05 Varför skulle någon köpa det på steam när man kan köpa det billigare på gog.com och få det helt utan DRM och dessutom få två spel från sajten på köpet? 18/05 Woah, what, seriöst? Så 1680x1050 stöds exempelvis inte? Det kändes ju inte bara lite skumt, med tanke på hur många äldre spel som har stöd för 16:10. 18/05 sjukt att spelet inte stödjer 16:10 , letterbox när jag lirar så sjukt besviken :( 18/05 Jag sitter på en i5 2500 med 8GB RAM och en gammal Nvidia GTX 260, jag spelar spelet på High och det flyter på fint med flera fiender samtidigt. Gillar skarpt hur bra det här spelet fungerar faktiskt. 18/05 en god nyhet. SecuRom innebär nästan alltid problem. 18/05
Skicka en rättelse