Andra halvan av 2011 drar betan av ArenaNets efterlängtade MMORPG igång. Ett släpp är troligtvis att vänta nästa år.

Massiva onlinerollspel släpps relativt frekvent och ett av de mest efterlängtade - #Guild Wars 2 från #ArenaNet - äntrar beta under andra halvan av året. Det var under en konferens som Jaeho Lee, CFO på #NCsoft, röjde såväl detta som att han hintade friskt om ett släpp nästa år.

– Från och med 2012, så tror vi att substantiell tillväxt kommer drivas av nya blockbuster-titlar som [Blade & Soul] och Guild Wars 2. Och, Guild Wars 2 kommer påbörja sitt betatest-stadie under andra halvan av detta år, sa Jaeho till investerare.

Vet du väldigt lite om Guild Wars 2? Då kan nedanstående filmmanifest vara till hjälp, vars syfte är att förklara hur ArenaNet vill att Guild Wars 2 ska bli och upplevas.

[video=5494]

Så jag menade ja, att folk berättar att spelet suger. Punkt. Att de liksom tror att spelet kommer vara så även efter release. Att ge feedback i förbättringssyfte under beta är ju en självklarhet :) 20/05 Detta ses fram emot! 19/05 Jag tänker inte tro på liknande uttalanden tills ArenaNet själva är de som gör uttalandet. NCsoft är bara publisher och har ingen kontroll annat än ekonomisk i utvecklingen av GW2. Jag är tveksam till om uttalandet stämmer eller om det bara är för att... 19/05 Längtar så mkt! Min gamla wow klan kmr starta i och med GW2 längtar till alla personer igen!!! ( Min GM var en italiensk tjej som man gärna satt o lyssna på) 18/05 Att peka ut brister i spelet under betan är ju hela poängen... så länge man inte gör det på FZ t.ex. (Kanske var det du tänkte på? Folk som provar en beta och sen berättar för andra hur mycket spelet suger). Att berätta för utvecklarna vad man tycker... 18/05 Ja, det finns crafting, och "sådant" i GW2.. och är man antisocial så ska det vara möjligt att spela solo i stora delar av spelet och det ska förövrigt ha en stor Personlig story! kolla tråden för info: Guild Wars 2 (http://www.fz.se/forum/pc/guild-wars... 18/05 har aldrig spelat guild wars men spelat en del andra mmo och undrar: finns det crafting o sånt eller är guild wars väldigt fokuserat på att bara slåss? 18/05 Sjukt episk video. Argumenten mot andra MMORPG'n (*host*WoW*host*) är jävligt svårdebatterade. Och en jävligt snygg spelvärld. Kanske blir detta hur bra som helst? 18/05 GW2 blir säkert ett bra spel men settingen i spelet är en död häst folk har stått och sparkat på i 10 år. Jag orkar verkligen inte mer fantasy. Star Wars gör ju lite annorlunda men det känns ändå som väldigt mycket fantasy... Det som jag verkligen vill... 18/05 Imorgon skall den sjunde av de åtta professions vi skall kunna spela i GW2 släppas. Källa: http://guildwars.incgamers.com/blog/comments/quickie-next-guild-wars-2-profession-poll Förövrigt tycker jag detta ser ut som det mest inbjudande MMO:t hittills,... 18/05
Skicka en rättelse