Skilda världar när ekonomin går först, och visste du att 2013 finns hela såpan utgiven i DVD-form?

#Atari har beslutat göra sig av med onlinespelsstudion #Cryptic Studios, meddelas i utgivarens senaste finansrapport. Orsaken är att företaget ska satsa mer på "casual online" och mobilspel, och Cryptic klassas som en "discontinued operation".

Märk väl att i nuläget fortsätter allt som vanligt för Cryptic och deras spel som #Champions Online och #Star Trek Online, medan Atari letar en köpare. Mer detaljer om det hela kommer "när så är lämpligt", skriver Atari. Under det senaste finansåret rapporterade Cryptic en förlust på 5,3 miljoner euro (48 miljoner kronor).

Bild: Champions Online.

"Causal online och mobilspel" Får lite ont i hjärtat varje gång jag ser det.... Dock vill jag att Atari ska sänkas p.g.a att de sitter på en massa gamla IPs som Master of Magic, Master of Orion o liknande. 19/05 "casual online" och mobilspel" Blä! Kan de inte göra ett Roller Coaster Tycoon 4 istället? 19/05 Ja 48 mille är ju inte katpiss direkt:D! Så man kan la förstå dom eftersom Atari inte är någon gigant. 19/05 Det har just gått ut ur stängd beta men jag har inga problem att hitta folk att spela med om det är de du menar. Dock så laggar det väldigt lite så de kanske är låg population ^^ Så länge gameplay är bra är jag nöjd, behöver inte 2 miljoner guldfarmare... 19/05 Problemet är väl inte att man gör sig av med Cryptic (vilket är synd), men att Atari nu satsar på "casual online" och mobilspel, alltså helt ger blanka fasen i oss som hänger på dessa forum... Vad vi ser är en "stream lining" av hela spelbranschen för... 19/05 Med tanke på att STO knappast är en "upplevelse", är det inte så konstigt. 19/05 Tycker det står alltid Low population på deras servers? 19/05 Før min del så tyckte jag att Champions var riktigt trevligt. Underbar karaktærsgenerator men det slæpptes i ofærdigt skick och med tok før mycket buggar och før litet innehåll. Frugan spelar det fortfarande som en del av ett rollspelsgille och har rikt... 19/05 Vänta nu.. Blev atari sålt av cryptic eller tvärt om? 19/05 @Cane Verkar som om hela Atari kommer bli ett stort skämt; "Orsaken är att företaget ska satsa mer på "casual online" och mobilspel, och Cryptic klassas som en "discontinued operation". " -___- Inte för att jag kan komma ihåg så många Atarispel som är... 19/05
Skicka en rättelse