Nya bilder har äntrat vårt arkiv där de klassiska självmordsbombarna (utan huvud!) visar upp sig. Som bonus en bild som visar evolutionen.

I mitten av februari kunde vi röja att #Serious Sam 3: BFE är att vänta för släpp i sommar. Sedan dess har nya bilder dykt upp vid ett fåtal tillfällen och dagens dos bjuder på en gammal bekantskap, nämligen den klassiska huvudlösa kamikazebombaren. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Skulle man kunna säga.

Till råga på allt dök även en bild på kamikazebombarens evolution upp. Lika huvudlös som alltid.

Tja, kanske det. Men jag håller inte med om att det måste bara färglatt. Som ett hardcore fan av både Serious Sam och Duke Nukem så passar denna grafiken mig alldeles ypperligt. 20/05 Nej, klart att det inte_måste_ ha regnbågsfärger. Men jag hade heldre sett ett mer färgglatt spel än ett till brunt generiskt tråkfärgat spel, du vet... ungefär som de tidigare serious sam. serious sam ska inte vara coolt, det ska vara löjligt, typ som... 20/05 Håller med, hoppas de inte stoppar in något korkat online-krav för multiplayer bara =/ 20/05 Älskar Serious Sam!! :D Nu kommer det bli otroligt mycket lanande kan jag tänka mig :D 19/05 Läääääängtar att slakta hordes of enemies igen med Uncle Sam! Alla spel har varit roliga, men lite utför med tvåan bara. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!! Kommer bli kollision mellan Duke & Sam, Doh! 19/05 Hoppla hoppla...jag citerade bara men glömde skriva något :P Här kommer det då: Det är ju lika seriöst som Left 4 Dead eller Alien Breed (och andra liknande spel) tycker jag :) 19/05 Visst är det så att 'het grafik' säljer, ofta istället för het gameplay. Dock är det egentligen mindre seriöst spel än andra. 19/05 Vadå? Det måste inte vara regnbågsfärger ju :) ser betydligt "coolare" ut med mattare färger.. 19/05 men vad fan. VART FAN ÄR FÄRGERNA? 19/05 Tja, det beror ju hur man ser på det :) de vill ju precis som alla andra företag sälja...och tyvärr är det ju så att "het" grafik säljer. Sen är det igentligen inte mindre seriöst än något annat spel ;) 19/05
Skicka en rättelse