Infinity Ward lovar att inte vara lika sega som med Modern Warfare 2-uppdateringarna.

Call of Duty-fabriken #Infinity Ward fick mycket kritik för att välbehövliga #Call of Duty: Modern Warfare 2-patchar tog alltför lång tid på sig innan de hittade ut. Så blir inte fallet med #den utannonserade trean, lovar utvecklarna nu.

– Det [patchar efter släpp] är ett stort fokus för mig och hela teamet sedan feedbacken från Modern Warfare 2, tvittrar företagets creative strategist Robert Bowling.

Så sent som i februari släpptes den senaste större Modern Warfare 2-patchen.

Jo men det är min åsikt. Och hur jag upplevde det hela. 22/05 Svårt att hålla en diskussion när folk redan bestämt sig och textar skrattretande saker som "96% ospelbart, 1000 gånger bättre, 60% ospelbart, 99.9% medhåll..." 22/05 Men folk tycker det? Cod slår rekord och rekord efter varje spel. Har inget emot CoD och vill man spela spelet så köper man det helt enkelt ? Fattar inte vad folk whinar om. 21/05 Du skojar med mig! Hur kan du inte fått en enda bugg alls i balck ops:D:D:D. Jag hade spelet både till PC och PS3. PC var 96%ospelbart när det släpptes. Det mest oplerade spel i spelindustrins historia! Sedan på PS3 var det mer än 60% ospelbart! PS:Du... 20/05 Du hade antagligen inte blops från release då... var helt omöjligt att spela och jag kan lova dig att 99.9% håller med mig om det :p 20/05 Hoppas dem släpper kartor till spelet utan att man behöver betala. 20/05 Jag har inte haft några problem alls med Black Ops, så jag kan inte riktigt relatera till det du säger. Och eftersom det konstant är mycket folk som spelar det, så verkar det inte vara något större problem med lagg eller liknande för majoriteten. Och... 20/05 Du kan väl ändå inte mena att Black Ops var putsat? Det kan ju vara tidernas minst polerade spel vid release. Det får ju STALKER:SoC (som för övrigt är ett 1000 gånger bättre spel) att framstå som en fullpoängare vid release. Spelet gick ju knappt att... 20/05 *gäsp* 20/05 Jag gillar in-your-face feedback som man får i MW2 och Black Ops. Det är bra feedback tycker jag och ger en on-going motivation. Ser verkligen fram mot MW3. Jag tycker det har blivit bättre för varje nytt spel. MW1, MW2, Black Ops. Jag är helnöjd och... 20/05
Skicka en rättelse