Det är inte självklart att alla framtida Bioware-produktioner blir sci-fi eller fantasy, avslöjar företagets chef.

Det är ingen självklarhet att framtida #Bioware-spel ska följa det traditionella fantasy- eller sci-fi-stuket, säger företagets chef Greg Zeschuk. Istället menar han på att ökad förståelse för olika spelkontexter kan leda till mer realistiska spel i framtiden.

– När vi ser framåt så är det något vi funderar över mer och mer. Det är intressant, tycker jag. Jag tror vår kontext från början kom från ett väldigt traditionellt RPG-perspektiv, säger Greg Zeschuk.

– Jämför Baldur's Gate med var vi är idag... Ser du till vad både Dragon Age II och Mass Effect 2 och sen 3 utvecklats till så är det väldigt, väldigt annorlunda.

Lockelsen med att vidga vyerna skulle kunna resultera i bättre försäljning och fler fans, är tanken.

– Vi bekräftar inget idag, men det är något vi diskuterar jättemycket. Eftersom en av sakerna vi verkligen vill försöka göra är att bredda vår attraktionskraft, bredda vår räckvidd, sälja mer enheter och få fler fans.

Hur Bioware-chefen Greg Zeschuk ser steget från #Baldur's Gate II: Shadows of Amn till #Dragon Age II som utveckling är sannerligen ett mysterium för undertecknad.

nää har inte sett det. men, haha! ja, visst är är det så å... 22/05 I detta fallet - ja. Inget illa menat, men du har till 100% säkerhet sett denna http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50260_344672288348_1072965_n.jpg då borde du ju veta att folk är lika envisa med sina åsikter osv så det går i stort sett aldrig... 22/05 klart! det kallas diskussion. nog inser vi alla här att alla har olika smak. det är som att du kallar oss dumma, genom att snacka barnspråk åt oss, som att vi inte fattar en grundläggande sak om livet. inte för att jag e sur på dig. ba säger... 22/05 Du verkar oförmögen att se vad jag syftade på. Min poäng är att ni försöker överträffa varandra om varför det ena är bättre än det andra istället för att bara inse att alla har olika smak och medge att de är bra på vars ett sett :) 21/05 vem är det som beter sig barnsligt här egentligen!? 21/05 Min farsa är starkare än era farsor. 21/05 visst! smaken som baken - delad. men rent objektivt så är BG2 bättre än DA2 på nästan alla sätt. sen, att ens jämföra dessa spel med varann är absurt. då BG2 är ett såpass överlägset spel på nästan alla sätt o vis... 20/05 tyst era konsolho*or. det är pga av er som man måste dö på pinkiv i ett spel för att kunna dö i ett spel... 20/05 "Hur Bioware-chefen Greg Zeschuk ser steget från Baldur's Gate II: Shadows of Amn till Dragon Age II som utveckling är sannerligen ett mysterium för undertecknad." exakt! greg zeschuk måste ju vara cp. tror han verkligen att folk är så korkade att de... 20/05 Nu när de också börjar bryta med sin tradition av kvalité börjar jag bli riktigt orolig. 20/05
Skicka en rättelse