Årets än så länge bästa rollspel putsas till efter att helgen är över.

Ni vet vilken dag det är nu? Fredag! Det vill säga dagen efter torsdag. Efter att såväl lördagen som söndagen passerat kan du vänta dig en uppdatering till #The Witcher 2: Assassins of Kings har #CD Projekt Red låtit meddela. Det handlar om att låta spelare enklare förändra tangentbordskontrollerna och invertera musstyrningen. Plus diverse småfixar.

Borta på officiella sajten kan du spana in fyra nya karaktärsintroduktioner. Vilka är egentligen Roche, Triss, Zoltan och Iorveth?

Vår fräsiga recension av liret påpekar att det sannerligen är något att hänga upp i julgranen. Redan nu, fem av fem gånger.

Jaha, vart är då denna patch? 25/05 vad är det du inte tycker om i spelet? 22/05 Ett av årets bästa RPG spel, och nog ett av de bättre RPG spelen jag spelat på senaste tiden. :) Haters gonna hate. 21/05 nice :) 20/05 Riktigt missnöjd med spelet, blir att sälja det direkt. 20/05 Loggade bara in för att backa upp detta, min dator är byggd för 18.000kr 2006, med andra ord en gammal skit dator i dag och jag lirar alla spel inklusive witcher 2!! Men självklart inte på max! Idioterna som säger det är dåligt optimerat ta er någonstan... 20/05 Nåja, jag menade inte att prestandan var dålig. Spelet är klart spelbart och njutbart, bara att man inte bör fippla för mycket med inställningarna efter man kört auto (uppåt vill säga, neråt kan man självklart ändra :p). Som sagt, fungerar fint med beta... 20/05 Motion blur ska väl inte ta något. Det är väl bara något konsol utvecklarna hittat på för att dölja skavanker på konsolerna så som anti alising som inte finns etc. Sj slår jag alltid av skiten, ser ju fördjälvigt ut. 20/05 Du låter mest som att du har noll koll med sådana uttalanden. Jag har en i5 750 och ett 5770 som köptes förra sommaren, dvs långt från top of the line, knappt ens medel just nu och The withcer 2 rullar på fint på High (förutom den irriterande krashbugge... 20/05 Där bevisar du ju det hela, inte fasen kan man tro att man kan sitta på en ett år gammal burk och lira nya spel på max, s´åvida det inte är en konsolport. Äkta PC gamers vet att det krävs minst 15-20 000 för en bra gamingdator som maxxar, och sedan stän... 20/05
Skicka en rättelse