Trött på utnyttjandet av buggar i #Left 4 Dead? Då lär informationen kring att den omdiskuterade uppdateringen släpps nu i veckan glädja dig. I spelets forum har mailkonversationer med två användare dykt upp, där utvecklaren Chet Faliszek förklarar varför det tagit så lång tid.

Tyvärr har Microsoft inget att göra med pc-uppdateringen, den förseningen är helt vårt fel. Pc- och 360-versionena kommer att uppdateras oberoende av varandra så jag förstår inte varifrån folk fick att buggfixarna var bundna till varandra. Endast DLC kommer släppas simultant.

Problemet på pc-sidan var att några få stora buggar påverkade andra system som vi tänkte skriva om till pc, så det slutade med att vi fick arbeta med en hel grupp med buggar, istället för individuella diton. Uppdateringen släpps förmodligen nu i veckan.

Senare bekräftade Faliszek till Shacknews att uppdateringen faktiskt kommer nu i veckan. Han funderade även vidare på samma ämne:

Den bästa lösningen är att uppdatera oftare och inte vänta på att allting läggs på hög. Uppdateringen blev större än vi ville och det har verkligen gjort att arbetet tagit längre tid än vi hade önskat.

Veckans uppdatering innehåller alltså bara buggfixar. Den DLC som senare ska släppas samtidigt till pc och Xbox 360 kommer att innehålla ytterligare två kampanjbanor, Dead Air och Death Toll, i Versus-läget; samt mer än så länge okänt material.

Jag har typ bara märkt 1 glitch. 2:a banan. subway. alla väggarna under rulltrappan blev rosa =) det verkar som att det händer nästan alla någon gång. 14/01 Kul me patch man hittar lite konstiga saker men det är ju oftast små saker :) kan dock tänka mig att de blir tråkigt när ett helt lag går ut o exploitar vissa grejer i versus. När det blir tillräckligt balanserat skulle de vara kul med en liga eller åtm... 14/01 en rolig sak som mitt team lyckas göra hyffsat ofta är att ta kål på survivor laget innan de lyckas lämna taket på första banan :) 14/01 Fy fasiken vad det är på tiden, finns så sjukt mkt buggar att man blir helt trött ibland. ryssar som glitchar sewers är ju irriterande. Nu väntar jag o mina kära vänner bara på nåt slags 4vs4 matcup system så man kan möta spelare som kan spela.. På fler... 14/01 Nice med updates :D btw, Jag och en polare ägde 4 killar så hårt att de bara fick 2 poäng som survivors :D tror det var 3:e banan på No Mercy. Hoppas bara att de inte tar bort hunterns wall jumping möjlighet. OT: rösta på 2008's bästa spel. http://www.f... 13/01 Flerspelarläget? hela spelet är multiplayer , det som kommer är väll att dead air och Death toll släpps för versus mode. 13/01 Stor buggfix patch till PC denna veckan. DLC med Dead Air och Death Toll Versus banor någon gång i framtiden. 13/01 då gör du fel, träna på så löser det sig! :) finns inget skönare än när sitt infected team dödar alla survivors innan dom ens kommit tio meter från saferoomet :up: 13/01 Dom borde göra infected tålligare i versus. Man dör långt innan man har kommit fram till någon. :down: 13/01 Bättre att släppa fungerande DLC som inte innehåller några buggar alls! :) Left 4 Dead 4-life! 13/01
Skicka en rättelse