Prova nyversionen supersnart!

Nyversionen av det massiva onlineliret #APB: Reloaded är äntligen på väg in i öppen beta, meddelar officiella bloggen idag. Det är på måndag det smäller, och anledningen att det sker snart är att ett retligt problem fixats. Inga mer disconnect-buggar (åtminstone inte Buggen med stort B).

Det är alltså på måndag 23 maj det gäller, 15:00, och du kan vänta dig mängder puts och även delvis nymodigheter inför det officiella släppet av den nu mer free to play-baserade titeln som är att vänta inom ett par månader.

Förhoppningsvis går det bättre den här gången.

Tack till Jesper1230, Vast för detta #nyhetstips!
Tanken är bra men tyvärr inte det som räknas i spelbranchen=) 25/05 Får ta och kolla ifall alla krascherna också är borttagna, lite finslipade laddningstider får dom gärna introducera också. Den stängda betan kraschade och laddade riktigt segt för att man skulle orka spela mycket 22/05 Kurvor gillar vi, i alla dess former... Lagen om yttrandefrihet skapades ju för att man på forum skall få klaga på spelskapare, det vet väl alla? Sarkasm? 22/05 Okej 22/05 Precis, hård kritik ger oss bättre produkter! Förresten så tror jag på fritt tal på FZ Jesper1230. Om du har rätt att klaga på att jag klagar, så har jag rätt att klaga på vad f*n jag vill (hoppas ni hängde med i kurvorna där) 22/05 Ja, det kan man också göra, men det är det få som orkar göra. 22/05 Vet inte om någon redan sagt det. Open Beta har redan startat inofficielt, det är bara att logga in med erat Gamersfirst-konto i spelet! :) 22/05 Håller nog med Jesper där jag. Det är en viss skillnad med att sitta här och gnälla som troligtvis inte kommer hjälpa ett dugg och faktiskt gå in på deras sida och ge dom konstruktiv kritik (eller vad man än säger :)) 22/05 Man behöver inte klaga för att det ska förbättras!! Du kan skriva på deras forum vad som är fel och vad dom borde göra istället och det är inte samma sak som att klaga ! 22/05 Tror du spelskaparna hade lagt ner tid på att försöka göra spelet bättre om ingen klagat? Om alla hade varit nöjda så hade dem nog hellre bara suttit tillbaks och låtit pengarna rullat in. 22/05
Skicka en rättelse