Vad vore en bal på slottet helt allena? Ingen att dansa med, ingen att bli irriterad på och inte en naiv prins som plockar upp @Sebastian Lind sko av glas? Vad vore ett massivt onlinerollspel utan vänner att lira med? Så resonerar #Trion när de på sitt forum tillkännager att #Rift inom kort kommer bjuda på gratis serverförflyttningar.

– MMO:s handlar helt och hållet om att spela med dina vänner oberoende av vilken server de är på, och det är därför vi erbjuder det här som en gratis tjänst för våra prenumeranter. Rift är både ett spel och en tjänst, och att lägga till fria serverförflyttningar är bara ännu ett sätt för oss att göra det här till den bästa MMO-upplevelsen som finns, säger Scott Hartsman, exekutiv producent på Trion.

Detta inbegriper alla dina föremål, titlar, achievements och även gilleledare kan flytta över gillen med allt vad erfarenhet och nivå heter. Spänstigt, värre.

Spana in magikern förresten, när du ändå håller på. Du kan sedan tolv dar spela fritt i en vecka. Om du nu skulle känna för det.