Robert Bowling på Infinity Ward lovar att grafiken har gått vidare från Modern Warfare 2 med flera utseendemässiga nyheter.

#Call of Duty 4: Modern Warfare var det första spelet i serien att använda den egenutvecklade spelmotorn IW Engine. Den bygger på en ospecifierad Id Tech-version och har genom åren uppdaterats och så även till #Call of Duty: Modern Warfare 3. Robert Bowling på #Infinity Ward, som utvecklar spelet tillsammans med #Sledgehammer Games och #Raven Software (multiplayer), lovar i ett färskt Twitter-inlägg att "många coola nyheter" har lagts till i ögongodiskategorin.

Han går inte in på några detaljer och i de snabba klippen i den aktuella första trailen är det också svårt att se några särskilda nymodigheter. Spelet släpps fem dagar efter #Battlefield 3 i början av november, vilket tycker du ser snyggast ut?

Den nya Modern Warfare 3-filmen:
[video=7979]

Kommenterad Battlefield 3-film:
[video=7704]

Varför MW3 ser skit ut, kommer ha dålig fysik utan förstörbara miljöer och små banor är därför att motorn spelet bygger på är den samma som alltid, en upphottad Quake 3 motor(!). De har kört den motorn sedan COD 2 med modifikationer mellan varje spel.... 26/05 Aha du delar inte min optimistiska livsanda ;) 25/05 Visst... du kan köra en helikopter nära byggnader... men det är mycket man kan göra... men så är det också sista gången. 25/05 Dock har du helt fel... jag köper inte Bf3 för att det är Bf, jag kommer köpa det för att Bf ofta har stora mp banor och fordon. Har förmodligen en bättre spel motor också.. sj så har jag aldrig köpt ett BF spel. Men spelat några... tycker dock att BF... 25/05 Kommer det att ha dedi servrar? Eller kommer det att ha samma system som mw2? 25/05 Längtar efter både BF3 och MW3. Kommer skaffa båda. Kul att höra alla kommentarer från er som "aldrig kommer gå i närheten av MW3"... jojo. 25/05 Första gången jag är mer hypad för ett battlefield-spel än ett modern warfare! 25/05 Egen utvecklade IW engine som bygger på ospecifierad Id-Tech version. Hah! Det är fan i mig inte en egen utvecklad spelmotor. Det är bara en modifierad Id-Tech motor. Dem kan leka med orden så mycket dem vill men IW har förlorat alla dem bästa ingenjöre... 25/05 Tack för länken, håller helt och hållet med vad som sägs i den. 25/05 Ja CODS SP är ju så sjukt bra när allt är skriptat och det väller in fiender tills man nått en viss checkpoint. Pure awesomeness! :up: 25/05
Skicka en rättelse