Karaktärsbalanserande, nytt jobbsystem och gränssnittsförbättringar är bara några av de ändringar som väntar Square Enix online-flopp.

Ett nytt inlägg på det officiella forumet för onlinerollspelet #Final Fantasy XIV redogör för de enorma förändringar som planeras. Bland annat väntas karaktärsbalanserande, nytt jobbsystem och efterlängtade gränssnittsförbättringar.

Ett omgjort stridssystem som ska "belöna ansträngningar och minska monotonin" väntas också, plus nya transportsätt. Samtliga ändringar hittar du här. Inlägget är skrivet av spelets nya producent (sedan i december) Naoki Yoshida – ursprungliga producenten Hiromichi Tanaka petades kvickt efter den katastrofala lanseringen i höstas.

Starten av Darkfall var självklart kass, men efter det har det bara blivit stabilare. Visst vi har vädlgit få Darkfallspelare men vi som spelar gör det för den oslagbara PVPn, tycker inga andra MMOs kan mäta sig med Darkfalls PVP, så att säga att det... 25/05 Hoppas verkligen att dom kan göra om det till det bättre. Var med i betan och klarade inte av mer än någon dag. Kontrollerna var hemska, gränssnittet krångligt och svårt. Om dom lyckas göra det mycket bättre så är kanske en return till spelet något jag... 25/05 jag har spelat FF14, kan säga att världen e helt otroligt vacker och musiken. När det kommer till striderna, kärkatär utveckling och crafting så skulle det sitta fint med en rework. Så jag ser fram emot denna förändring 25/05 Nej, världens sämsta mmo är Darkfall, 8 års utveckling och när det släpptes var spelet som en sketen, knappt spelbar alpha! Har inte prövat FF14 men är rätt säker på att det är världens bästa spel någonsin vid release än vad Darkfall var vid sin release... 25/05 ohooo! Mums! 25/05 Yey! dom har äntligen börjat fundera på att lägga till "jump" :D Fan va jag klaga mycket under betan om att det inte gick att hoppa.. och vad hände.. ingenting och istället så fastnar man bakom varenda liten sten eller buske, eller så kan man inte ta... 24/05 Måste vara sådär lagom kul att arbeta på FF14. Har spenderat en mindre förmögenhet på världens sämsta MMORPG, ska vi ta förlusten som män eller ska vi prova att bygga om hela spelet, hoppas att vi får så pass många spelare att vi går plus på serverkostn... 24/05 Erotiskt. 24/05
Skicka en rättelse