"Under allra första början av utvecklingen av World of Tanks, räknade vi med att maxsiffran för spelare över hela världen skulle ligga på runt 600 000". Tänk så fel man kan ha.

Den massiva onlinebandvagnssimulatorn #World of Tanks spränger sina spelargränser, meddelar #Wargaming. Tre miljoner registrerade spelare noteras, och därav över två miljoner i Ryssland med den sista dryga miljonen fördelad över Europa och Nordamerika. Wargaming är mycket nöjda.

– Under allra första början av World of Tanks-utvecklingen, räknade vi med att maxsiffran för spelare över hela världen skulle ligga på runt 600 000. Nu har vi 2 miljoner registranter enbart i Ryssland, och inte att förglömma den västerländska spelarskaran och dess makalösa tillväxt. Med den oerhörda siffran vi uppnått i Ryssland såväl som dynamiken i community-tillväxten i Europa och Nordamerika, ser vi fram emot många fler milstolpar i framtiden, säger Victor Kislyi, VD på Wargaming.

Ta dig till World of Tanks officiella hemsida om du är sugen att prova på.

Kör upp till Tier 8 utan problem. Utan Premium. ;) 29/05 tängte ge er chansen o spela me svensk norsk clan i WoT i fall ni spelar :P gå in på forumet vi spela flera än dom spelen ni ser i starten och så hittar ni ansöknings sidan här ---> Board index » Ansökningar http://www.aoc-gaming.se 26/05 Inte ens provat spelet. :-O 25/05 Körde med standard account. Fungerade utmärkt tills jag kom till Rank IV eller V. Då möter man heavy tanks med sin stackars medium tank. Måste väl fixa premium för att man ska kunna ha kul efter Rank V. Så la ner skiten 25/05 WoT är faktiskt ganska kul! Visst det är ju grinding men man kommer tillbaka för mer ändå :) 25/05 hälften av allt inehåll saknas ju fortfarande på den europeiska servern. Men det är rätt kul. Spelade 3-4000 matcher i betan, har inte blivit så mycket sedan "releasen" Det finns ju ett fåtal buggar, men inget som inte är lätt att hitta en omväg runt. 25/05 Som sagt.. 3 miljoner registrerade säger ju ingenting, aktiva spelare är det som räknas. Sen spelet i sig självt.. mjäh. Inte kul, i början är det rätt underhållande, sen börjar man irritera sig på saker, som aldrig släpper. Kanske efter ett par stora... 25/05 Klart att många spelar det i Ryssland eftersom Ryssarna själva vill spela som sovjet så har de ju alltid de bästa tanksen, värre för oss som vill spela som Tyskar eller Amerikaner. Synd att det är så obalanserat och förjävligt dåligt att man måste betal... 25/05 Kör grafiken på högsta och är definitivt bättre än BF1942 så överdriv inte. Men absolut det är inte 2011 grafik, men ganska ointressant. Dock inga struliga menyer alls? Var hittade du dem? Ljuden är helt OK. Polackerna... ja där håller jag med dock :) 25/05 gratis registrerade är inte samma sak som aktivt spelande, trodde först att det skulle bli roligt och provade en kväll och avinstallerade, spelet var bajs helt enkelt. hade förväntat mig typ ngt i stil med non-stop Aberdeen som i battlefield 1942. men... 25/05
Skicka en rättelse