Windows-upplagan av #Mirror's Edge är äntligen på väg ut i butik, två månader efter att konsolversionerna debuterade. Det senaste budet är att spelet släpps i morgon och lagom till premiären har en första uppdatering dykt upp. Patchen åtgärdar potentiella problem på vissa datorer när Physx är aktiverat. Du hämtar den från filarkivet.

[fi=8239]
Mirror's Edge släpptes till Playstation 3 och Xbox 360 i november. Det är en sorts parkour-simulator; hoppa, spring omkring och klättra i en framtida storstad där storebror härskar. FZ:s recensent var imponerad med förbehåll.

Antingen har du en haltande logik som du själv anser är fullt rimlig, eller så är du en fantastisk konsument för säljarna då du köper utan att testa. Skulle du köpa en bil utan att provköra den och sedan hoppas på det bästa? Jag testar innan jag köper... 19/01 du SKA KÖPA inte tanka, enkel logik. fy! 18/01 Är du bombsäker? För jag är sugen på att köpa det, men inte om jag ska behöva vänta flera veckor på en patch som löser en bugg. Har du länk som styrker ditt påstående? (Och inte till något entusiast-forum, utan gärna då till en tillförlitlig källa). 18/01 Vissa individer är ju mer lättpåverkade av vissa "effekter" spel, filmer eller annat bjuder på. Har enormt svårt att tro att det har något alls med AA att göra, då anti aliasing mjukar ut kanter = kantutjämning. Däremot tror jag mer på att Mirror's Edge... 18/01 Antipiratåtgärder. 16/01 Jag ville bara höra med er övriga.. Jag spelade fram till Chapter 4, sen tänkte jag: Nej nu får det räcka ett stund, jag behöver ringa min flickvän! Så jag reste på mig och gick ned för trappan.. Mitt i trappan så känner jag; Oj! vad yr jag är, någon... 15/01 Allt funkar perfa förutom det faktum att det verkar vara en bugg ca 30min -> 1tim in i spelet. Man börjar på en platå och ska muppa sig vidare ned till vänster (guiden pekar dit åt) - helt plötsligt börjar man gå i slowmotion så att man inte får tillräc... 15/01 Nej. Så länge det inte finns perfekta människor finns det inte perfekta spel. Vet du hur många miljoner saker som kan gå fel när man gör ett spel? Ett minimalt fel i spelkoden kan förstöra allt. Självklart kommer det alltid finnas buggar. Spelföretag... 15/01 enda form av multiplayer i mirrors edge är timetrial där man kan tävla mot andras "spöken"... förhoppningsvis fattar dice att multi hade varit grymt kul och fixar detta till nästa del i serien. 15/01 Bra stil av dice, ska pc-versionen vara modvänlig? 15/01
Skicka en rättelse