Trots att spelet inte officiellt existerar kan du läsa bitar av storyn på nätet.

Vi väntar fortfarande på att #Electronic Arts ska bekräfta de envisa rykten som säger att svenska #Starbreeze Studios arbetar på ett nytt #Syndicate-spel, benämnt som Project Redlime. Om du är inte är rädd för spoilers kan du redan nu läsa delar av storyn då den läckt ut på vida webben och publicerats av sajten Siliconera.

Läckan lär vara lagom munter för folket i Uppsala, särskilt när utvecklingen har dragit ut på tiden och därmed blivit dyrare än beräknat. Vi hoppas dock att få se en första glimt av det om 11 dagar när E3-mässan drar igång.

ÖVERTALARTRON. MINIGEVÄR. KÄRNGRANAT. Bullfrog översatte alltid spelen helt till svenska på tiden när Syndicate Wars släpptes, och det var alltid helt fantastiska voiceovers. "Välkommen till den nya epoken. Kom, låt oss ge till kataklysmen." 28/05 Har det med (och även Syndicate Wars) dock på cd med tillägget American Revolt. På den tiden köpte man spelen lika mycket för det som man fick med som för själva spelet (Space Quest manualerna var ju bara för roliga och även manualen till Zak McKracken) 27/05 Introt var en riktig höjdare för sin tid - http://www.youtube.com/watch?v=qw2W_Ap7m2k Manualen var också en klassiker, skriven ur perspektivet handbok till ny agent-ansvarig och med en hel del bra citat. Har fortfarande kvar PC-versionen i komplett skic... 27/05 Ser fram emot detta som tusan. Ingen aning om hur GUIt blir men jag är relativt säker på att det kommer finnas MP-stöd 27/05 http://www.youtube.com/watch?v=6oO-_3ib2gk 27/05 Härliga minnen man har från det spelet. Spenderades måste timmar på det. 27/05 Skulle de lyckas med uppföljaren kan det bli riktigt, riktigt bra... 27/05 HELT underbart spel :D Satt och spelade det på min Compaq 486a back in the days :D Hoppas dom inte sabbar detta. Och till er new kids: kolla upp det på youtube, ni kommer säkert inte fatta ett skit :D men tro mig när jag säger att det va grymt kul...... 27/05 Så som det låter i noise:et ska det vara någon typ av GTA liknande gameplay. Och till oss som faktiskt minns ettan så är det snarare så att vi är för gamla för att sitta här. "Nästan så man skäms lite." 27/05 Det spelet spenderade man ju en hel del timmar med på den gamle DX-33:an. 27/05
Skicka en rättelse