Framtiden är kanske närmare än vad vi tror. Sony bekräftar själva att de redan utvecklar Playstation 4.

Forsknings- och utvecklingskostnaderna har ökat för #Sony. En högt uppsatt Sony-chef berättar att anledningen är att uppföljaren till Playstation 3 redan är på gång, men att spelarna inte behöver känna någon stress:

– PS3 har fortfarande lång tid kvar, förtydligar Masaru Kato för Eurogamer enligt Kotaku.

Men det här handlar också om affärer och Sony har redan påbörjat utvecklingen av (om de får säga det själva) Project Café- och "Xbox 720"-dödaren. Just därför är framtidens konsol redan kostsam för Sony. Kato låter också hälsa att han inte kan yppa några detaljer om när den här framtiden kommer.

Hur tänkte ni 66 man som röstade "i år"?? Rösta ni bara för att känna att ni har nåt o säga till om lr TROR ni verkligen att Playstation 4 kommer i år?? Känns så faktiskt. "Nästa år" är också väldigt orealistiskt med tanke på att det tar rätt bra med... 29/05 :-o 29/05 Min största undran är; Kommer man få behålla Achivements / Trophies till kommande konsoler? 28/05 Sony överväger flera alternativ för utformningen av "PlayStation 4," inklusive skrota Cell design helt och välja en traditionell PC multi-core processor. Läste av författare Goto Hiroshige på Tech att Sony också titta på en ny modifierad version av Cell... 28/05 Redan? Det var på tiden! Borde de fixa mer minne nu då. Och gärna stöd för flera monitorer. 28/05 Jag skulle tippa på slutet av 2013 eller 2014. I år blir det inte iallafall. Alldeles för tidigt och med för många starka speltitlar som väntar på release. Jag tror att Uncharted och Killzone fortfarande kommer att vara flaggskepp och 2014 blir då ett... 28/05 Njae. X360 har 512mb som du kan använda både som systemminne (det som du kallar "RAM") och grafikminne (det som sitter på grafikkortet i en PC). PS3 har 256mb systeminne och 256mb grafikminne. Både konsollerna har lika mycket minne, skillnaden är att... 28/05 Hmm ps3an har kostat skjortan och inte sålt riktigt så bra som de räknade med. Sen torska de massor på PSN. PS4 lär det väl knappast finnas pengar till. Känns som de vet om att MS kommer med ny box snart o måste kontra. Men å andra sidan, så har jag ing... 28/05 Tror de började med PS4 minst ett år innan PS3 släpptes. 28/05 Hoppas de släpper en maskin som åtminstone motsvarar dagens PC i prestanda. Nåja, man kan alltid drömma. 28/05
Skicka en rättelse