Mindre hardcore och mer trovärdiga karaktärer. Det är två element som premieras i Hitman: Absolution.

Tidigare den här månaden utannonserades #Hitman: Absolution till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. IO Interactive har inte varit alltför frikostig med information men nu tar spelets regissör, Tore Blystad, bladet från munnen och berättar att det nya Hitman blir mindre hardcore.

– Tidigare Hitman-spel har varit väldigt hardcore. Trots att grundtanken med våra spel är universell så har titlarna varit svåra att spela, vilket har gjort att de bara tilltalat finsmakarna. Vår största utmaning har varit att göra spelet mer tillgängligt och lättare att spela, men ändå ha starka sidor för hardcore-spelarna, berättar Blystad för Digitaltrends.

Han tillade också att du som spelare kommer att utveckla starka band till karaktärerna i spelet. Alla har namn och någon slags roll att spela i historien. Därför är det av största betydelse att de är trovärdiga. Blystad går så långt att han hävdar att det är spelets viktigaste del.

Hitman: Absolution släpps 2012.

Naw stackars liten. För övrigt så tror jag att "dumburken" är det man kallar en TV för. Ja PS3 äger verkligen man får en konsol, en handkontroll,kanske ett dåligt spel och sina kredituppgifter stulna och sen blir man utelåst från nätverket i veckor i... 01/06 Tycker att det är tråkigt att de ska dumma ner serien., och jag fattar heller inte på att folk gnäller på konsoler. Alla Hitman har släppts till konsol tidigare och det är just där jag spelat alla, förutom ettan som jag spelade på PC. Silent Assassin... 31/05 Nu är jag less på att läsa alla j*vla kärringars negativa kommentarer om konsoller. Äger både pc, 360 och ps3 och ps3 äger ju totalt!!! Ni är antingen för dumma eller för snåla för att inneha en ps3. Nä köp ett nytt minne till eran dumburk istället och... 31/05 synd.. jag som såg fram emot spelet. 31/05 R.I.P :'( 31/05 Lol ofta. Jag har försökt maxa scoren på varje bana, askul. Och vette fan hur det är med 3an men på 4an kan du inte skjuta dig igenom varje bana utan en jävla massa skill och ai-utnyttjande. 31/05 Menar du att dagens människor är dumma? Jag har då aldrig hört på maken, eller makan för den delen ;) 30/05 :/ 30/05 "Reduce frustration and reloads and such things. Obviously, this will allow more people to play the game where they would turn it back to the store after two hours because it became to hard or too punishing too quick. " *sigh* i dont even....FUUUUUUUUUU... 30/05 CoD sjukan skulle jag tro, fast paced action är det som kids vill ha vilket utgör majoriteten av spelarna(?)! Marknaden som säljer bäst helt enkelt, nu har ju Hitman serien varit så bra tidigare med detta eftersom du kan skjuta dig igenom spelen hej vil... 30/05
Skicka en rättelse