Funcoms kommande massiva onlinerollspel handlar till stora delar om att alla konspirationsteorier är sanna. Spana in hur Funcom tänker i vårt filmarkiv.

#Funcoms massiva onlinerollspel #The Secret World handlar kort och gott om en värld där alla konspirationsteorier du kan tänka dig faktiskt är sanna. Spännande bara det, inte sant? En ny utvecklardagbok har äntrat vårt filmarkiv som förklarar hur du som spelare tar del av en såpass vid story. Det kommer monster, inte minst för att Pandoras ask öppnats.

En synnerligen intressant tanke är att foliehattar borde fungera i spelet. Mycket väl.

[video=8026]

Jag håller med dig fullkomligt, jag hoppas att spelet blir bra. Det verkar så jäkla kul att utforska alla konspirationsteorier :D 31/05 Ska bli roligt att se hur de lyckas misslyckas denna gång. Inget fel på ambitionen iaf. 31/05 Det låter bra och spännande. Förrenderade filmerna ser galet bra ut, men in-game ser det obviously inte lika bra ut, men jag tycker inte heller dom fångar samma känsla heller. Det är som två olika världen. Jag skulle gärna se mer av en mörkare, dyster... 31/05 Har inte sett många företag som trott så mycket på det spel dom håller på med och som gjort så mycket för sina fans som funcom har gjort med detta, så jag tror och hoppas att det kommer bli helgrymt. MMO's i fantasymiljöer är så sa**ns uttjatat vid det... 31/05 Lame.. Vill också ha ett nytt AO.. 31/05 Om du inte har så mkt tid över för MMO´s längre så borde nog fundera på gw2 igen, ingen månadskostnad, djup personlig story runt din egen karaktär som ett soloRPG, du kan ansluta dig till dynamiska events utan att behöva grupera dig med andra, dvs inget... 31/05 Fallout 3 vibbar när jag såg pariserhjulet, "Point Outlook"... 31/05 Var ju riktigt häftigt! :) 31/05 Tror och hoppas att detta kommer bli grymt! :) Är nyfiken på deras filosofi om inga levels, "play as you want" och så har jag alltid gillat deras combat system som kom med "Age of Conan". Storyn och berättar tekniken känns också mer välgjord och genomtä... 31/05 seså, torka dina tårar... tycker det ser lite smått intressant ut men misstänker att spelet kommer bli fail endå, fan jag vill ha gw2 nu! ett nytt Anarchy? inte troligt på närmare sikt, men du kan ju påverka funcom kanske http://forums.anarchy-online.co... 31/05
Skicka en rättelse