Call of Duty: Elite - frivillig månadsavgift som ger banor, statistik och annat lanseras med Modern Warfare 3.

En länge omryktad prenumerationstjänst för Call of Duty ser ut att bli verklighet i höst. Call of Duty: Elite blir namnet på en betaltjänst som lanseras i samband med att #Call of Duty: Modern Warfare 3 släpps i november.

Spelare som betalar en månadsavgift får avnjuta diverse extrafunktioner (extra banor, statistik, sociala funktioner, med mera) som de som spelar på vanligt, avgiftsfritt vis inte har tillgång till, skriver Wall Street Journal. Prenumerationen är frivillig och den som väljer att spela på det vanliga, kostnadsfria sättet får ändå tillgång till delar av det socialt influerade systemet (tänk Facebook), inklusive multiplayer-spelande. Sannolikt kommer extrabanorna släppas som DLC-paket på samma sätt som till de senaste spelen.

#Activision har ännu inte bestämt hur mycket Elite-tjänsten ska kosta, men antyder att det blir mindre än exempelvis filmtjänsten Netflix (kostar 8 dollar per månad, motsvarar ungefär 50 kronor). Mer information om Call of Duty: Elite dyker upp här på FZ så snart vi får tag på den.

Activision-chefen Bobby Kotick har i flera års tid uttryckt önskemål om att starta prenumerationstjänster för Call of Duty-serien. Och i november tycks hans och företagets vision (som många spelare hyser svala känslor för) alltså bli verklighet.

haha nu jävla får bf3 luft under vingarna :D 06/06 Det är så tydligt att han inte har spelat något BF spel så det är skrattretande, bry dig bara inte om han =) 05/06 Stör mig som fan på Showerguys intelligens nivå... 05/06 Det Best_Jeppe sa. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/06/03/bf3-goes-to-e3.aspx http://blogs.battlefield.ea.com/resized-image.ashx/__size/300x0/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/battlefield_5F00_bad_5F0... 03/06 Lustigt att BF3 kommer att erbjuda ungefär samma sak till sina spelare...fast gratis. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/06/03/bf3-goes-to-e3.aspx## 03/06 Förutom att du verka haka upp dig på min personliga uppfattning om de två spelen och inte verkar ha argument mot det som jag i huvudsak försökte få sagt i mitt inlägg så tror jag du missuppfatta trovärdighets biten något, kanske dumt ordval av mig. Jag... 03/06 Har du inte testat Battlefield 2 så ska du inte yttra dig om 3:an. Battlefield 2 har alltid haft 64 players, sen kan du testa att skaffa Project Reality (bf2 mod) som så småning om kommer få 128 players! 02/06 battlefield 2: http://www.youtube.com/watch?v=11Unq5SP2OU Battlefield 1: http://www.youtube.com/watch?v=GYyUdwADp20 02/06 Skicka en film där CoD verkar bättre än något Battlefield-spel. BF P4F slår fan CoD! 02/06 Jag är 17 år och 343 dagar? Fortfarande... ingen har sett Battlefield 64 spelare Online? Skicka en film där 64 spelare spelar samtidigt så ger jag mig. Ni kommer bli så lurade av hypen som dom har byggt upp. 02/06
Skicka en rättelse