#Sega meddelar att #London 2012 - The Official Video Game of the Olympic Games är att vänta för släpp nästa år till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. Det handlar alltså om ett spel om de olympiska spelen med över 30 olika evenemang där du kan vinna guld, silver eller än sämre.

– De olympiska spelen i London 2012 kommer med all säkerhet bli en en-gång-i-livet-upplevelse för många människor. Det officiella tv-spelet kommer ge folk över hela världen chansen att delta i det mäktigaste sportevenemanget på jorden från sina hem, även om de är tusentals mil därifrån, säger Gary Knight på Sega.

– London 2012 ser ut att bli vårt bäst släpp någonsin när det gäller olympiska spelen-simulatorer när det kommer till både försäljning, antal och kvalitet av diverse event. Vi är nöjda att vi än en gång jobbar med Sega för att säkerställa att vi kommer uppnå den här historiska milstolpen, svarar Raymond Goldsmith på ISM.

Så, nu har de fått klappa varandra på ryggen för den här gången. Sega arbetar även på #Mario & Sonic-varianten, vilket tillkännagavs i april.