Lugn, du kan lira Modern Warfare 3 utan månadskostnad om du vill.

Hörde du primalvrålet i går? Det var gamer-Sverige som uttryckte sina känslor när de såg att #Activision lanserar en betaltjänst för Call of Duty i höst. Men den som fruktar kostnader i klass med MMO-prenumerationer för att släppas ut online kan slappna av – du behöver inte betala någon månadsavgift för att spela #Call of Duty: Modern Warfare 3.

Call of Duty: Elite är namnet på den nya nättjänsten som lanseras kring Modern Warfare 3-premiären den 8 november. Elite kommer vara tillgänglig både gratis och som betalvariant, och den kommer föra statistik över spelandet (liknande Bungie.net för Halo), ha funktioner för socialt nätverkande och turneringar, förse prenumeranter med nya banor, med mera. Som det ser ut stöds även det äldre #Black Ops. Tjänsten blir tillgänglig via en webbsida och den kommer också lanseras som appar för Iphone/Ipad och Android-produkter.

#Activision har ännu inte gått ut med vilka funktioner som ingår i gratis- respektive betalvarianterna, ej heller hur mycket den senare kostar (men det har antytts att kostnaden landar under 8 dollar i månaden). Call of Duty: Elite kommer betatestas i sommar och mer information om tjänsten är att vänta under nästa veckas E3-mässa.

Nedan en uppsättning bilder från testversionen av Call of Duty: Elite. Bilderna, samt delar av informationen ovan, kommer från Kotaku.

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/06/03/bf3-goes-to-e3.aspx http://blogs.battlefield.ea.com/resized-image.ashx/__size/300x0/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/battlefield_5F00_bad_5F00_company/KM.png... 03/06 Ursäkten godtagen. Kom ba ihåg att ger man skit får man oftast skit tillbaka :P 03/06 Nu tycker jag att vi gräver ner krigsyxan och hoppas att MW3 blir bra och att betalningstjänsten blir värd pengarna. Om inte så kan Activision sluta göra CoD spel som är dåliga och göra ett som är bra och värt pengarna! Jag har inte problem med månadsko... 03/06 Skaffa ett annat jobb då, du och resten av moderatorerna är rätt så löjliga när det kommer till att ta bort inlägg i vilket fall. 03/06 Nu börjar jag bli trött på att varna och ta bort inlägg med trams och personangrepp i den här tråden. Bara för att någon har en annan åsikt än just dig betyder inte att personen trollar. Skärpning! 03/06 Vad har jag påstått jag stödjat? Finns iprincip ingenting negativt med detta eftersom du kan fortsätta spelet som du alltid gjort. 02/06 Pinsamt att du stödjer den typen av utveckling. 02/06 Det får man verkligen hoppas för alla Cod fans skull 01/06 Snarare EXP packen som kom till BF2 då iaf Special Forces lät de som köpte det köra med folk som fortfarande bara körde originalet fast med de nya vapnen och utrustningen(vilka var rätt jävla OP när det begav sig). Så det var frivilligt om man ville köp... 01/06 Problemet som jag ser det är om ett antal år då vi kommer att sitta här med en sådan här tjänst för varenda spel som släpps, vilket kommer att vara oerhört irriterande bökigt. Kostsamt också, men det tar jag för givet att det ändå kommer vara, tjänster... 01/06
Skicka en rättelse