Den sjunde juli infaller årets "Bungie Day", och i år verkar det som vi kan förvänta oss ett riktigt stort avslöjande. #Bungie-anställde Eric Osborne förklarar studions dåliga aktivitet på officiella hemsidan med att de har "för många bollar i luften" just nu.

– Ja, det är sant att vi varit mindre och mindre aktiva på Bungie.net den senaste tiden. Delvis beror det på mina tidigare nämnda researrangemang, men en stor del av min tid är just nu också dedikerad till andra ansträngningar som inte kommer synas på förstasidan förrän Bungie Day närmar oss, säger Bungies community manager Eric Osborne.

– Tyvärr innebär det att det [just nu] helt enkelt finns för många bollar i luften för mig att jonglera med utan att låta några falla till marken. Mer explicita detaljer om de här bollarna är att vänta inom veckorna som kommer.

Förhoppningsvis kommer årets Bungie Day avslöja vad spelhuset hållit på med sedan uppbrottet från Halo-serien. Det ryktades om ett massivt onlinespel, men det kanske var ett skämt?