Läckt Call of Duty: Modern Warfare 3-information avslöjar kill streaks och perks.

Enligt en Kotaku-artikel innehåller #Call of Duty: Modern Warfare 3 inga dedikerade servrar, och inslaget med taktiska kärnvapen från #Modern Warfare 2 har slopats. Inga fler snöpliga slut i multiplayer-matcher, alltså.

Hela listan på kill streaks och perks, som avslöjats via Kotaku-läckan, läser du nedan. #Infinity Wards Robert Bowling har tvittrat om det hela och kommenterar på följande vis:

– Det finns ingen Stopping Power, OMA, Commando eller Nukes. Utöver det får ni vänta och se.

Klicka för mer information

Team perks:

Blast Shield: Unknown.
Health Regen: Regenerate health over time.
Stun Protection: Prevent stunning from flash grenades.

Individual perks:

Blind Eye: This makes you immune to computer-controlled and player-controlled killstreaks. The pro version makes your launchers lock on faster and gives you extra bullet damage to vehicles.
Assassin: This makes you immune to UAV, thermal, and heartbeat sensors. The pro version also makes you immune to CUAV, EMP and no longer shows your name in red or the crosshair in red when you’re targeted.
Point Guard: Every two assists count as a kill towards your killstreak.
Dead Silence: You make no noise.
Recon: Gives you a special kind of radar to spot enemies, most likely. We’re not sure on this one.

Killstreaks:

EMP Grenade: Temporarily takes out all area electronics.
Littlebird: A small-manned helicopter that can controlled and used to gun down enemies. [Updated]
Precision Airstrike: Calls in an airstrike on a targeted area.
Stealth bomber: Calls in a B2 Spirit to carpet bomb along a line designated by the player.
Remote Turret: A remote controlled turret.
Directional UAV: A UAV that can be directed into areas to scan for enemies.
Remote Mortar: Direct a mortar team using a zoomable camera view of the map to call in strikes.
Airdrop Trap: A booby-trapped airdrop.
Ammo Resupply: An ammo reloading airdrop.
Escort Airdrop: A protected airdrop.
Specialist Strike Package: This one remains a mystery to us.

Tack till DonGrif, kayl, aron65, Nillz för detta #nyhetstips!
Vad spelar det för roll för folk här om det inte finns en serverlista, när ingen ska köpa spelet ändå? OFFTOPIC - jag är ny på denna sidan, men har läst trådarna om MW3. Vad jag har förstått så är det många som tycker att denna spelserien är bland det... 06/06 pengar, och folk köper skiten oavsett.. casual gamers skiter fullständigt i dedikerade servrar, och tycker bara det är en böld i arslet att behöva bry sig om saker som ping osv,och leta i en lång lista.. och klicka på 50 servrar som säger att dom är ful... 04/06 är det bara jag som tycker att dedikerade servrar är skit? dryga admins som säger vad man får göra .. patetiska script osv som gör att man blir kickad automatiskt om man står still mer än 5 sekunder .. och att man alltid blir kickad för att göra plats... 04/06 Svårt att se att detta blir någe bra.. Nä fail luktar de 03/06 Som sagt inget som är officiellt, och jag är ganska skeptiskt till att de inte kommer ha dedikerade servrar till PC, det vore ju verkligen att skjuta sig själv i foten. Och om det blir så verkar det ju ändå finnas en och annan stackare som tycker det... 03/06 http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/06/03/bf3-goes-to-e3.aspx http://blogs.battlefield.ea.com/resized-image.ashx/__size/300x0/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/battlefield_5F00_bad_5F00_company/KM.png... 03/06 Tja, det är ju inte officiell utsago att det ska bli så, om jag förstod artikeln rätt. Om det visar sig att de skippar dedikerade servrar undrar jag däremot vad de har för motivering till valet. 03/06 Var först väldigt emot men tänkte sedan på warcraft 3 med battle.net och där fungerar det ju väldigt bra. Krävs nog att genomförandet är väldigt bra. Sen är ju inte cod riktigt samma sak som wc3, man stannar oftare över kartbyten och hoppar in och ut... 03/06 Bara för rankat spel och finns inte så du kan gruppa upp med vänner för att sedan ställa dig i kö för ett game. 03/06 MW2 vart totalt förstört med Matchmaking (PC) .. eftersom Black ops till PC gav oss dedicated, så tänkte jag att: Fan va nice, då kommer nog Infinity ward också gå samma väg som Treyarch. Men Nejdå. Nu vill jag verkligen inte köpa spelet, förut var det... 03/06
Skicka en rättelse