Steam har gratishelg för Call of Duty: Black Ops ända fram till söndag kväll – vad väntar du på?

Har du tillgång till ett Steam-konto kan du i detta nu tanka hem #Call of Duty: Black Ops och spela gratis till söndag 22:00. Allt som krävs är att du har internetuppkoppling, en dator och förslagsvis lite tid över.

Call of Duty: Black Ops är den senaste delen i #Activision Blizzards märkligt utskällda, men kommersiellt framgångsrika, militärserie. När FZ recenserade så gillade vi skarpt. Gillar du?

Tack till jacke910 för detta #nyhetstips!
Testade, blev snabbt uttråkad. Tog 10 försök att hitta en server som inte gav mig Connection Interrupted, sen så var det mest en skithög bunt Hardcore servrar där medellivslängden är 6 sekunder, 2 sekunder när fiendelaget aktiverar alla sina Killstreak... 04/06 Spelar ingen roll hur jag sätter grafikinställningarna, det småhackar så fort någonting händer i spelet. MW2 flyter på perfekt på min dator. Fan tom i menyerna hackar det, detta spelet är ett skämt. 03/06 NEPP! Solen lyser, brudarna är lättklädda o det börjar komma lite värme i vattnet. Här ska man vara ute! 03/06 Oj där ser man, har lagt ner några timmar på multiplayern och det är en underhållande upplevelse på konsol i alla fall får väl lov att prova PC-versionen nu också bara för sakens skull sen blir det tillbaka till bfbc2 :p Zombieläget är den ända anlednin... 03/06 Har undvikit cod: black ops ända sedan realesen, får väll ta en titt nu då och se efter om jag har gjort rätt. 03/06 Kul för alla som är tveksamma till Black Ops att få en gratishelg med multiplayer. Bra grejer! Senaste DLC-paketet, Escalation, släpptes ju till PC för några timmar sedan också. Har lirat i några timmar och spelat kartorna om och om igen. Grym level des... 03/06 +1, själv gör jag väntan lindrigare med lite Bad Company 2 =) 03/06 Eftersom det inte stod det uttryckligen antog jag att det syftades på SP, men STEAM bekräftar att det bara handlar om MP, vilket ändå är det största nöjet med denna version av COD. 03/06 Det är MP du får spela fram till söndag. Inte SP. 02/06 Hmpf, det går ju att spela hela spelet på ett par timmar, så go ahead... 02/06
Skicka en rättelse